Dychberúca premena obéznej Radky z Reštartu: Neuveríte, ako dnes vyzerá!

Energickú Radku Kaletovú si z televíznej šou Reštart všetci pamätáme ako objemnú mamičku, ktorá chcela svoj život zmeniť od základov. Svoju cestu za novým telom začala pred rokom a pol a je až neuveriteľné, akou zmenou za ten čas prešla.

Je z nej úplne iná žena! Tridsiatnička Radka sa do šou Reštart prihlásila preto, lebo chcela so svojím životom konečne niečo urobiť. Jej obezita ju poriadne trápila, no sama s ňou akosi nedokázala nič spraviť. Až pod dohľadom skúsených odborníkov z Reštartu sa jej konečne podarilo kilá zhadzovať. Pred kamerami schudla viac než 40 kíl a s váhou sa tak dostala pod 100 kilogramov, ako túžila. Ďalším dôvodom na úsmev bol fakt, že sa jej podarilo omladnúť o fantastických 19 rokov. Z pôvodne desivých 62 sa jej totiž zmenou životného štýlu podarilo dostať na 43. Radka však neprestala s nastaveným životným štýlom ani po skončení nakrúcania. Jej motivácia byť zdravá, fit a páčiť sa sebe samej bola tak silná, že na formovaní svojej postavy pokračovala aj po poslednej klapke nakrúcania.

Nielenže je Radka ešte štíhlejšia než pred pár mesiacmi, ale dokonca v športovej zdatnosti je na tom tak výborne, že sa prihlásila na bežecké preteky a absolvuje aj náročnú Spartan Race. Z obéznej a guľatej mamičky a ženy v domácnosti je tak dnes zdravá kočka s poriadnou iskrou, sexepílom a kondičkou ako bohyňa. ,,Dnes ráno mi váha ukázala 79 kilogramov, veľmi sa teším, ale ešte stále nie som spokojná. Myslela som si, že keď dosiahnem cieľ 80 kíl, bude to maximum, ale ja chcem teraz stále viac a viac,” povedala mamička pre médiá. Svoju radikálnu premenu ešte posilnila tým, že absolvovala operáciu, pri ktorej jej odstránili prebytočnú kožu. ,,Rada by som odkázala všetkým ľuďom, ktorí sa nevedia dokopať, nech do toho idú! Ručím za neskutočný pocit po tom a o nákupoch ani nehovorím, pocit na nezaplatenie,”nadchýnala sa. Radka je teda príkladom, že ak človek chce, dá sa zvládnuť naozaj všetko. Klobúk dole!

FOTO Radkinej dychberúcej premeny nájdete v galérii: