Vlado Voštinár

Pôjde Vlado do Talentu?

Vy ste sa Vlada Voštinára opýtali, on vám odpovedá.

Joj.sk vám v priebehu tohto týždňa dala možnosť dozvedieť sa niečo viac o ďalej obľúbenej osobnosti televízie Joj - Vladovi Voštinárovi. Okrem dĺžky výroby jedného dielu Nového bývania či Riskni milión! vás zaujímalo napríklad aj to, prečo súťažou o riskovaní sprevádza tak živo. "Pred začatím výroby boli u nás top manažéri z renomovanej spoločnosti Fremantlemedia ako majitelia licencie a všetci sme s nimi absolvovali dlhé sedenie, v rámci ktorého nám vysvetľovali princíp tejto zábavnej šou. Dôsledne mi prízvukovali, že Riskni milión! sa musí odlíšiť od vážnej a príliš inteligentnej súťaže," hovorí o moderovaní súťaže Vlado.

Spolu s Novým bývaním sú obe relácie na letnej dovolenke, s čím sa automaticky spája otázka, kedy sa tieto populárne programy vrátia s premiérovými časťami. Odpoveď je jednoduchá - tak ako pri všetkých oddychujúcich projektoch aj tu platí, že sa na nich môžete tešiť v septembri. Jeseň bude aj v znamení tretej série Česko Slovensko má talent a diváčka Aďa by zjavne rada Pyca s Jakubom doplnila aj o tohto skúseného moderátora. Vlado sa však v talentovej šou po Miliónovom tanci nevidí a radosť mu robia aj tie formáty, ktorých natáčanie ho čaká opäť od augusta.

Vlado Voštinár na obrazovke TV JOJ

Mnohí si už možno ani nespomenú na jeho prvý veľký projekt na obrazovke televízie Joj. Bol ním IQ Test národa 2003, kedy po jeho boku stála Lenka Hriadeľová, dnes aj Čviriková. Už o necelé dva roky neskôr sa táto istá dvojica ocitla v ďalšom ťažiskovom projekte stále čerstvej televízie na Slovensku - Miliónový tanec, vďaka ktorému ste spoznali Lady Mel, či Johnyho Mečocha. Vlado Voštinár vás pri tom už nejaký ten mesiac bavil aj v obľúbenej relácii Inkognito, ktorá sa, mimochodom, toto leto na obrazovku Jojky vráti! Momentálne Vlado Voštinár dodáva chuť do riskovania v súťažnej relácii Riskni milión!, pričom prípravu na tento žáner si Vlado strihol v súťaži Vojna slov. Od roku 2008 sa moderátor spolu s Martinom Čapom snaží pomôcť každému z vás v nájdení si Nového bývania.