Škodoradosť je najväčšia radosť?! Juraj Kemka sa tešil až tak, že tancoval na gauči!

Každý chce vyhrať, no víťazom sa môže stať vždy len jeden. Niet sa teda čomu čudovať, že občas počas hry úraduje aj škodoradosť. Tú v plnej kráse ukázal Juraj Kemka v šou Rozum v hrsti.

Hrať a vyhrať je mottom nejedného človeka. Súťaživosť tak často býva silným motorom na to, aby hráč urobil aj nemožné a získal body či postúpil do ďalšieho kola. O hre je aj šou Rozum v hrsti, v ktorej celebrity súťažia medzi sebou. V dnešnej epizóde sa objavia Marián Miezga s Lukášom Latinákom proti Robovi Jakabovi s Jurajom Kemkom. O zábavu zaručene núdza nebude, pretože toto hviezdne osadenie srší humorom na každom kroku. Avšak hrať budú dvaja na dvoch a tak sa prejaví nielen to, že síce sú všetci štyria kamaráti, ale tiež, že v súťaži hrá každý za seba.

Chýbať nebudú podpichovania, vtípky či prejavy škodoradosti, keď sa druhému tímu zrovna dariť nebude. Juraj Kemka sa dokonca bude až natoľko tešiť, že od radosti sa pokúsi vyskočiť na gauč, no to mu tak úplne nevyjde, na čo ho upozorní aj moderátor Junior. To mu ale nezabráni tešiť sa a o svoju radosť sa podeliť. Na gauči preto začne tancovať a "plávať vo vzduchu". Ako to vezme Marián s Lukášom? To sa dozviete už dnes večer v šou Rozum v hrsti.

Zabavte sa so šou Rozum v hrsti o 20:35 hod. na JOJke!