Milan Ondrík ukázal svoje tri rozkošné detičky: Podobajú sa na slávneho ocina?

Tento sympaťák rozdáva úsmev a dobrú náladu všade kam vkročí. Pri pohľade na Milana by sa nejednej slečne podlomili kolená. Avšak máloktorá fanúšička vie, že Ondrík je šťastne ženatý a radosť mu robia jeho tri roztomilé deti.

Talentovaný herec Milan Ondrík patrí medzi najobsadzovanejších slovenských hercov. A hoci ho mnohí z divákov spoznávajú až v posledných rokoch, na scéne je už celých osemnásť rokov. S našou televíziou spolupracoval na tých najkvalitnejších projektoch ako sú seriály Za sklom, 1890 či Vlci. Najväčšími fanúšikmi a nenahraditeľná opora je pre neho manželka a deti. ,,Myslím, že som vďaka rodine omnoho silnejší ako človek a mám istotu, bez ktorej by som bol menej hodnotný človek," zamýšľa sa otec troch detí - Adamka, Alžbetky a Anežky. Napriek mnohým povinnostiam a množstvu práce sa však na nedostatok voľného času nesťažuje. Práve naopak, každú voľnú chvíľu s rodinou si cení ešte viac.

​Milana Ondríka už v stredu večer môžete vidieť v šou Rozum v hrsti, kde mu moderátori Junior a Marcel poriadne prevetrajú mozgové závity. Tešiť sa môžete aj na Zuzanu Fialovú, Gabiku Dzuríkovú a Martina Nahalku. Pripravte sa na poriadnu dávku zábavu a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Zdroj: facebook/Milan Ondrík

​Sledujte šou Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!