Herci šokovali tancom v ženských plavkách, no niečo tu nesedí: Tiež ste si TO všimli?

Štart novej série šou S pravdou von prebehol vo veľkom štýle. Hneď v úvodnej časti sa hádači predstavili divákom tak, ako ich ešte nevideli. Nahodili sa totiž do obtiahnutých ženských plaviek!

Prítomnosť krásnej akvabely Viktórie v úvodnej časti šou S pravdou von tvorcovia okamžite využili a zmenili ju na inštruktorku. Doprostred scény totiž umiestnili takzvaný suchý bazén, v ktorom mala sympatická blondínka hádačov učiť základné prvky zo svojej choreografie. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby partička neprišla oblečená v tom, v čom prišla! Keď do štúdia napochodovali „Partičkári“ nahodení vo vypasovaných dámskych plavkách, kúpacích čiapkach a plaveckých okuliaroch, publikum začalo okamžite burácať, tlieskať ako o dušu spasenú a aj sa smiať. Ich príchod totiž sprevádzalo množstvo grimás a úsmevných póz.

​Obliecť si dámske plavky a postaviť sa pred kameru a divákov sporo odetý, na to by sa nedal len tak hocikto. Chalaňov na toto exhibičné vystúpenie „ukecal“ režisér Jan Bělohlavý deň pred nakrúcaním, keď sa za nimi vybral do Trnavy na divadelné predstavenie, ktoré spolu odohrali hádači z relácie. Na otázku, ako sa mu podarilo hercov navliecť do ženských plaviek, odpovedal len šibalským úsmevom. Ako to bolo, nevedno, no isté je, že herci sa poistili pred potenciálne hroziacimi „nehodami“. Keďže sa obliekali do tesných ženských plaviek, hrozilo, že by sa pri prudších pohyboch mohli ukázať divákom viac, než by chceli. Aby tomu zabránili, pod plavkami mali oblečenú spodnú bielizeň. Hádači si nakrúcanie poriadne užívali a z bazéna nechceli odísť ani po tom, čo sa vypli kamery. Ešte hodnú chvíľu po skončení nakrúcania v bazéne spoločne vyvádzali.

Sledujte šou S pravdou von každý štvrtok o 20:35 na JOJke!