Nečakaná rošáda v šou S pravdou von: Medzi hádačmi sa objaví TÁTO hviezda!

Zábavná šou S pravdou von sa po krátkej pauze vrátila na televízne obrazovky s novými časťami a hneď v druhej v poradí čaká na divákov poriadna zmena. Partička hádačov bude totiž v inom zložení, než na aké sme zvyknutí.

Šou S pravdou von je súčasťou nášho vysielania od začiatku roka. Pointou zábavnej relácie je hádať, kto z prítomných účinkujúcich hovorí pravdu a kto klame. To majú za úlohu celebritní hádači v stabilnom zložení Robo Jakab, Lukáš Latinák, Marián Miezga a Juraj Kemka. O to väčším prekvapením pre divákov bude, keď sa v najnovšej časti nečakane objaví Michal Hudák známy z Inkognita.Opäť tu máme špeciálneho hosťa a teraz budeme masívne tlieskať, lebo je ním Miško Hudák,“ ohlásil absolútneho OTA moderátor Juraj Šoko Tabaček. Hudák situáciu okamžite využil a vtipne mu zakontroval. Juraj, môžem sa opýtať? Ja som tu v rámci výmenného pobytu? Že Inkognito a S pravdou von? To znamená, že niekto z chalanov príde zase k nám do Inkognita? Je to tak?,“ povedal Michal ironicky.

Slovné prekáračky budú prítomné počas celej epizódy a herci z Partičky si z Hudáka budú strieľať počas celej relácie. „Miško, neviem, či vieš, ale my tu máme moment, keď prichádza čas na príbeh. Už sme si to tak zaužívali, že vždy Robo povedal, že: „Príbeh“. No, ale keďže tu máme hlas TV JOJ...,“ začal Šoko. Ale Mišo nemá mikrofonický hlas...,“ poznamenal Robo Jakab. „Skús to, možno sa tým začneš živiť,“ dodal Miezga.

Sledujte šou S pravdou von každý štvrtok o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora