Juraj Kemka terčom posmeškov od kolegov: Poriadne mu naložili a aha, čo potom spravil!

Obľúbená šou S pravdou von je plná zábavných a vtipných momentov a ich zdrojom sú v prvom rade naši hádači a moderátor. Najčastejšou príčinou výbuchov smiechu sú totiž slovné prekáračky medzi nimi.

Pointou obľúbenej šou S pravdou von je zisťovanie, kto z trojice účinkujúcich hovorí pravdu a kto čisté lži. Každý z celebritných hádačov má svoje taktiky, ktoré v hre používa. Majo Miezga sa vo väčšine spolieha na svoju intuíciu, Lukáš Latinák zvykne odpoveď hľadať v knižkách, Robo Jakab si všíma prevažne ich mimiku a gestikuláciu, nuž a Juraj Kemka sa k hľadaniu pravdy občas stavia pomerne investigatívne. Tento prístup zvolil aj v najnovšej epizóde, kde sa snažil majsterku v silovom trojboji uhádnuť podľa toho, ktorá má najväčšie bicepsy.

​​Reakcia na jeho dedukciu nenechala na seba dlho čakať a kolegovia si z neho okamžite začali uťahovať. „Ty máš možno svaly, ale neviem, či by si hento vytlačil, prosím ťa pekne!,“ skonštatoval Majo Miezga narážajúc tým na jeho útlu fyziognómiu. Kemka sa nechcel nechať zahanbiť a tak si dvíhanie činky so závažím šiel hneď vyskúšať. Nuž, a všetkých zarazil tým, že sa mu ju podarilo vytlačiť a to dokonca jednou rukou. Evidentne nie je všetko tak, ako sa javí.

S pravdou von - Juraj Kemka bench Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou S pravdou von každý štvrtok o 20:35 na JOJke!