Známi herci vyrážajú dych archívnou fotkou: Odpadnete, ako vyzerali v mladosti!

Hovorí sa, že silné a pretrvávajúce priateľstvá sú vo svete šoubiznisu skôr výnimkou než pravidlom. Skupinka známych a úspešných slovenských hercov však potvrdzuje, že to rozhodne nie je nemožné. Ich spoločná archívna fotka totiž dokazuje, že sa kamarátia už desiatky rokov!

Sú veľmi talentovaní, úspešní a v práci sa im darí už dlhé roky. Reč je o piatich slovenských hercoch, ktorí vo svojom fachu patria medzi tých najlepších, no navzájom sa nevnímajú ako konkurencia. Robo Jakab, Juraj Kemka, Vladimír Kobielsky, Lukáš Latinák a Marián Miezga sú nielen kolegami, ale aj veľmi dobrými kamarátmi už od školských čias. Je o nich známe, že svoje herecké kariéry začínali viac-menej v tom istom čase a všetkým sa podarilo za tie roky vypracovať na úspešných zrelých mužov.

Že sa priatelia už nejaký ten piatok, dokazuje aj ich spoločná archívna fotografia ešte z vysokoškolských čias. Každý z nich je na nej ešte také mladé ucho s bujným három a svojráznym imidžom. Pri pohľade na túto snímku je teda jasné, že títo herci sú ako víno a pribúdajúci vek im len prospel. Čo poviete?

Kemka, Jakab, Miezga, Latinák a Kobielsky Zdroj: archív R.J.

Sledujte šou S pravdou von s hádačskou úderkou v zložení Juraj Kemka, Robo Jakab, Lukáš Latinák a Marián Miezga už dnes po Novom živote o 21:40 na JOJke!