Kľúč k úspechu podľa majstra sveta v boxe: Disciplína, disciplína, disciplína!

Ochutnajte s nami sladký život najúspešnejšieho slovenského boxera Tomiho Kid Kovácsa.

Fanúšikom športu je meno Tomi Kid Kovács veľmi dobre známe. Venuje sa profesionálnemu boxu a na súťažiach dosahuje suverénne najlepšie výsledky. Nečudo, box má pravdepodobne v génoch. Drsnému športu sa totiž venoval už jeho otec Pavol, ktorý bol československým šampiónom a niekoľkonásobným reprezentantom. Tomi začal s boxom po otcovom vzore v ranom detstve v rodnej Galante. Prvý úspech dosiahol už po roku aktívnej činnosti – stal sa majstrom Slovenskej republiky. Už počas amatérskej kariéry ukázal svoj talent vo viacerých európskych krajinách, pričom za štyri roky neprehral ani jeden zápas. Bolo teda len otázkou času, kedy si bude boxerské rukavice obliekať profesionálne.

Prvú ponuku boxovať profesionálne dostal v roku 2008 zo susedného Maďarska. Hneď pri svojom debute zvíťazil a potvrdil, že sa k „profíkom“ dostal naozaj zaslúžene. Odvtedy získal v poloťažkej kategórii viacero titulov a do decembra 2013 ho v profesionálnom ringu nikto neporazil. Aký je kľúč k jeho úspechu? Tomi je presvedčený, že pre profesionálneho športovca to spočíva jednoznačne v prísnej sebadisciplíne. Diváci televízie JOJ to uvidia na vlastné oči v novej šou Sladký život, prostredníctvom ktorej budete môcť nahliadnuť nielen do boxerského ringu, ale aj do jeho súkromia. Nemyslí totiž len na seba a svoje profesionálne skúsenosti odovzdáva svojim zverencom, ktorých pripravuje na súťaže a na kariéru boxerov. Jeho počiny podporuje aj manželka Dominika, ktorá je úspešnou „fitnesskou“.

Ako sa žije páru, ktorý sa profesionálne venuje športu? Aký majú životný štýl? To sa dozviete v novej šou Sladký život už 12. januára na JOJke!