Prachařová opäť šokuje: Z kontroverznej sexice je v súkromí žienka domáca v zástere!

Viete si to predstaviť?

Vyzývavá modelka, moderátorka a manželka moderátora Jakuba Prachařa Agáta Prachařová je dlhé roky miláčikom bulváru. Nikdy si nedáva servítku pred ústa a vždy povie, to čo si naozaj myslí. Oblieka sa tak, ako sa jej to páči a nezaujíma ju, čo si o tom myslí módna polícia. Rada nosí provokatívne oblečenie a všade kam príde, spôsobí rozruch. Práve to sú dôvody, pre ktoré sa v súvislosti s jej menom vždy použije prídavné meno „kontroverzná“. Aká je však v skutočnosti, zistia diváci televízie JOJ už zajtra v špeciálnom vydaní Sladkého života, v ktorom bude mať hlavnú úlohu.

Okrem iného sa dozviete, že po príchode domov sa z provokatívnej sexice mení na žienku domácu v zástere. Hoci by to na ňu málokto povedal, veľmi často a rada varí, pečie a dokonca zavára kyslé uhorky! A to všetko po boku milovaného manžela Jakuba. „Veľmi som potrebovala mať v dome špajzu, pretože strašne veľa zavárame. Toto bude plné kyslých uhoriek. My sme tým povestní medzi našimi kamarátmi, lebo o naše uhorky sa bije celá Praha. My robíme takých 30 kíl uhoriek. Kubo ich drhne, to je jeho práca. Ja to neviem, pretože mne by tam ostalo bahno. On to drhne a máme toho plnú vaňu,“ povedala Agáta pri predstavovaní domu, ktorý spoločne s Prachařom stavajú.

Chcete vedieť o provokatívnej kráske ešte omnoho viac? Sledujte špeciálne vydanie Sladkého života s Agátou Prachařovou už zajtra o 22:00 na JOJke!