Skvelá letná pecka vás dostane: Martin Jakubec venoval Božanke vlastnú hymnu!

Toto musíte vidieť.

​Martin Jakubec opäť prekvapuje. O tom, že so svojou polovičkou Božankou chystajú veľkolepú svadbu, už dávno všetci vieme. Svoje ÁNO si povedia 17. novembra 2018 a počas ich veľkého dňa môžu byť s nimi aj ich fanúšikovia. Stačí, keď si kúpia lístok v hodnote 150 eur a nič im zo svadobnej párty určite neujde. Okrem toho sa však milovník šlágrov rozhodol aj o ďalší veľký krok. Už čoskoro totiž zabojuje o primátorskú stoličku hlavného mesta Bratislavy ako občiansky kandidát. ,,Na základe rozhovorov s odbornou a laickou verejnosťou som prijal výzvu občanov kandidovať na primátora hlavného mesta Bratislava," uviedol producent a spevák šlágrov Martin Jakubec.

​Na sociálnych sieťach pred časom tiež oznámil svoju kandidatúru na prezidenta. V rámci predvolebnej kampane ponúka promo tričká a ich majiteľom sľubuje, že môžu za ním prísť do Prezidentského paláca bez odmietnutia. Spevák čoskoro plánuje tlačovú konferenciu, na ktorej oznámi svoje ciele v rámci kandidatúry. Problém však je v tom, že 34-ročný Jakubec ešte nedosiahol vek 40 rokov, ktorý je potrebný na uchádzanie sa o túto funkciu. 

V boji o funkciu však zrejme stavil aj na istotu a rozhodol sa, že nepoľaví ani v produkcii nových hitov. Len pred pár dňami zverejnil na svojom youtubeovom kanáli novú pesničku "Boža - Boža - Božanka...", ktorá by mala byť novou ódou a hymnou jeho nastávajúcej. Ako uvádza samotný popis k pesničke, Jakubec ju osobne vymyslel pre svoju partnerku a kolegyňu Božanku. Pieseň si podľa neho všetci zamilujú už na prvé počutie. Hit z pobrežia Jadranu by mal všetkých expresnou rýchlosťou dostať rovno na dovolenku pri Jadrane. Bude z Božankinej hymny nový letný hit?