Rady mamám bude mať pod palcom Renáta Názlerová!

Obľúbená advokátka zo Súdnej siene predstavuje nový projekt Supermama.

Od 7. januára sa všetky maminy, ale aj zodpovední otcovia dočkajú každodenných praktických rád, ktoré im pomôžu pri výchove dieťaťa. Už najbližší pondelok štartuje nová denná talkshow Supermama, v ktorej mamy budú radiť mamám. "Celá relácia je založená na tom, že sa maminy rozprávajú o tom, čo všetko riešia vrámci svojich materinských a rodičovských povinností, budú si vymieňať dobré rady, budú hovoriť o svojich skúsenostiach," hovorí o projekte Supermama Renáta Názlerová. Obľúbená tvár Súdnej siene bude novou dennou talkshow sprevádzať, na úplne novú skúsenosť v jej kariére sa teší: "Čaká ma nový projekt s iným obsahom a úplne iný formát aký som robila doposiaľ."

Mamy radia mamám. Nie nadarmo má projekt Supermama takýto podtitul, aktívna účasť mamičiek bude v talkshow samozrejmosťou: "Relácia je interaktívna s divákom, máme k dispozícii Facebook, budeme mať k dispozícii telefónne linky a ktokoľvek v tom čase, keď budeme vysielať, bude mať pocit, že nám chce niečo povedať, tak to môže urobiť, objaví sa to vo vysielaní." Diskusia bude zaujímavá aj tým, že v štúdiu s Renátou Názlerovou budú aktívne diskutovať ďalšie štyri maminy a tak rád a názorov ohľadom starostlivosti o dieťa a jeho výchovy bude naozaj neúrekom.

Nenechajte si ujsť novú dennú talkshow, ktorá spríjemní popoludnie nielen maminám, už najbližší pondelok 7. januára o 13:00 na Jojke!