Vtipní celebritní oteckovia - Supermama

Humor je alfa – delta!

Doma nie sme takí vtipní, ako v práci, ale s humorom sa problémy ľahšie riešia, zhodujú sa Braňo Bystriansky, Sväťo Malachovský, Peter Batthyany a Martin Vanek.

„Opera je navonok vážna, ale inak sú to vtipní ľudia,“ hovorí spevák, herec aj otec Sväťo Malachovský. Starať sa o syna mu nerobí žiaden problém. „Ja to považujem za samozrejmosť,“ doplnil  predstaviteľ Imreho zo seriálu Panelák. Prebaľovaniu, či kúpaniu svojich ratolestí sa nevyhýbal ani jeho kolega zabávač a herec Martin Vanek. „Keď sme mali prvú dcéru, ja som bol dokonca Supermamou. A rád žehlím,“ objasnil. Prezradil však, že manželka mala niekedy strach.

Úplným opakom je herec Braňo Bystrianky. Otec dvoch detí priznal, že starostlivosť o deti je najmä na pleciach jeho manželky: „Nikdy som dieťa neprebalil. Ale rád s nimi trávim čas. To je pre mňa to najvzácnejšie.“ Či sa však deti po ňom „potatia“, nechce predpovedať. „Dcéra má síce herecké smerovanie, tvári sa ako herečka, je vtipná, ale budem sa snažiť ju od toho odhovoriť,“ hovorí Imro zo seriálu Panelák.

„Vlastne doma nie sme vtipní,“ zhoduje sa štvorica celebritných oteckov. Braňo Bystriansky tvrdí, že sa humor naučil. Sväťo Malachovský si zase prácu domov nenosí: „Neznášam sa ani na seba pozerať.“ Peter Batthyany, ktorého diváci poznajú z viacerých komediálnych seriálov dokonca hovorí, že doma je vtipnejší niekto iný. „Vtipnejší ako ja je môj syn.“

Aj keď štvorica celebritných oteckov tvrdí, že doma sú iní ako na televíznej obrazovke a nevymýšľajú vtipné scénky, napriek tomu si myslia, že humor musí vo vzťahu byť. „Je dôležité, aby sa zo vzťahu nevytratil,“ pripomína Sväťo. Vďaka vtipu a následnému úsmevu sa dá podľa Petra preniesť cez množstvo zložitých situácií. „Jednoduchšie sa tak riešia problémy,“ hovorí seriálový až kultový Maroš Nagy či teta Márgit. „Humor je alfa – delta,“ ukončil Sväťo Malachovský s úsmevom. Narodenie detí síce prinieslo zmeny do ich partnerských životov, ale svorne doplnili, že by nič nezmenili.