Priznanie: Takmer zadusil vlastnú dcéru!

Martin Vanek a Sväťo Malachovský sa prebaľovania neboja, Braňo Bystriansky dcéru takmer priľahol.
Žiaden strach, ale odhodlanie a radosť! Herec Martin Vanek o sebe prezradil, že keď sa mu narodila prvá dcéra, nemal žiadne obavy. „Keď prišlo dieťa domov a začalo plakať na prebalenie, tak ja som bol prvý, naučil som sa tie nožičky vykriviť,“ hovorí o svojich skúsenostiach s výmenou plienok. Jeho manželka mala skôr obavy, ale jemu nerobilo problém vstávať aj neskoro v noci, či skoro ráno k plačému dieťaťu. „Ja som bol Supermama,“ vyhlásil. Pri druhej dcére ho však podľa jeho slov už chuť prešla, dokonca sa im dcéra aj raz stratila. „Prišiel som však na to, že keď si otec zoberie dieťa do spoločnosti, tak sú všetci prekvapení a spoločnosť sa o to dieťa postará,“ prezradil s úsmevom námet, ako byť dobrým otcom. 
Braňo Bystriansky sa starostlivosti skôr stránil. Otec dvoch detí priznal, že syna a dcéru ani raz neprebalil. „Som však hrdý na to, že som dcéru naučil chodiť na nočník,“ obhajuje svoje predchádzajúce konanie. Aj keď zvláštnym spôsobom – takmer ju priľahol. Teraz im to vynahrádza aktivitami, keď má voľný čas: „Som rád, keď tá naša spoločná chvíľa trvá dlho.“ 
Prebaľovaniu a kúpaniu detí sa však nevyhýba Sväťo Malachovský. Podľa neho už dávno nefunguje absolútna deľba práce, pričom starostlivosť o dieťa je plne v kompetencii ženy: „Tá ťažoba sa musí rozdeliť na dve časti!“ Času však pre pracovné povinnosti nemá toľko, koľko by chcel. Syn Teo si ho však dokáže nájsť aj o tretej nadránom. „Na našu veľkú radosť aj všetkých susedov sa o tretej hráme. Je to také celkom pekné,“ priznal vtipný herec.