láska, sex, partneri

Dovolenka s deťmi a sex s partnerom? Nie, nie je to sci-fi!

Tento článok je určený rodičom, ktorí si to chcú na dovolenke užiť. So všetkým, čo k tomu patrí...
Na dovolenku sa tešíte celý rok. Lenže... Ako to vymyslieť so sexom, keď sú deti stále naokolo? Veď predsa aj o TOM sú spoločne strávené, pekné, romantické a horúce chvíle... 

Netvárte sa, že na dovolenke si chcete užívať iba slnko, piesok, more a pohár vychladeného nápoja v ruke! K dovolenke patrí aj skvelý sex s partnerom. Alebo aspoň sex s partnerom... Lenže, ako to vymyslieť, keď sú s vami deti? Vieme, ako na to!

Máte v kúpeľni vaňu? Výborne...

Veľká vaňa, ideálne s jacuzzi, je obrovským bonusom. Môžete si totiž užiť spoločný kúpeľ a na chvíľu sa tak schovať pred deťmi. Zapnite im napríklad obľúbenú rozprávku... A nezabudnite sa zamknúť. Deťom jednoducho povedzte, že sa idete s ocinkom vykúpať. Ak si z toho ešte doma urobíte malý rituál", budete ich mať vytrénované. Pochopia to. Veď aj ony sa predsa takmer každý večer kúpu... Nepríde im to vôbec zvláštne a nechajú vás chvíľu osamote. Keby niečo, môžu predsa zaklopať.

A čo tak na podlahe...

Ak sa na dovolenke delíte o posteľ spolu s dieťatkom, je to iste veľmi rozkošné... No niekedy potrebujete byť naozaj IBA dvaja... Tak čo tak sa zošuchnúť z postele na podlahu? Zdá sa vám to príšerné a pohoršujúce? Presne tak! Je to také... vzrušujúce. Konečne mimčo zaspalo? A v posteli to robíte stále? Tak potom porozhadzujte po zemi vankúše, urobte si pohodlie a poriadne to roztočte.

Expanzia na balkón

Tak to už je naozaj na hrane. Máte pravdu, je to pohoršujúce. No skúste si predstaviť, že uspíte deti. Sedíte na teraske, kde máte súkromie, popíjate vínko. A zrazu dostanete chuť na svoju polovičku.

Možno stojí za to, vyskúšať to. Zapnite baby-monitor, zatianite záves, privrite balkónové dvere a užite si chvíľku len pre seba. Uistite sa, že na vás nemá výhľad žiadny nemecký párik dôchodcov a určite to bude v pohode...

V prenajatom aute

Sex v aute vám iste pripomenie staré dobré časy, kedy ste ešte nemali na vlastný podnájom a vlastne ani na výber... Ale je to naozaj príjemná zmena presunúť sa zo spálne a manželskej postele niekde inde. Možno trochu nepohodlné. Ale veľmi vzrušujúce.

A kam dáte deti? Čo tak dať ich na hodinku na starosť opatrovateľke, ktorá sa o ne postará, pôjde s nimi na ihrisko. Tieto služby hotely ponúkajú bežne. Je to drahé, ale raz za čas vás takýto výdavok nezruinuje. A vy zatiaľ môžete zájsť na nejaké romantické miesto, pustiť si v aute romantickú hudbu a robiť... čokoľvek.

Máte stan?

Nie, nemusíte sa kvôli milovaniu odsťahovať z hotelovej izby a ísť do stanu. Ale keď deti nahovoríte, že spať v malom stane, ktorý ich cez deň chráni pred slnkom, je náramná sranda, budú z toho mať radosť! Nech si ho rozložia uprostred izby. Uvoľní sa vám posteľ a aj vzduch bude ako tak čistý. Ak by z neho aj vykukli, budete mať vďaka varovnému zvuku odopínajúceho sa zipsu dosť času so všetkým prestať...

Nočný piknik pod hviezdami

Dajte bejby do buginy, pribaľte so sebou deku a šampanské a urobte si večerný piknik. Dieťatko pekne uspíte, prikryjete ho sieťkou proti komárom a vy si môžete urobiť peknú chvíľku niekde na lúke, v parku, na pláži, pod hviezdnatou oblohou... Nie je to krása? Veríme, že sme vás inšpirovali...