Exkluzívne iba u nás: Korben Dallas predviedli ukážku z ešte len chystaného albumu!

Vypočujte si aj ich veľké hity.

V ďalšej epizóde obľúbenej relácie Sýty SOUND moderátorka Saša Pavlovič Hinková privíta skupinu Korben Dallas. Okrem kvalitnej hudby a zaujímavých informácií sa môžete zapojiť do rôznych súťaží a vyhrať skvelé ceny. Táto slovenská rocková hudobná skupina z Bratislavy je na scéne od roku 2010, kedy vznikla ako nový projekt hudobníkov, predtým tvoriacich art-rockovú kapelu Appendix. Na svojom konte má 5 albumov. Ich ostatný album Stredovek je z roku 2017, no už ak všetko dobre dopadne ďalší by mal prísť na rad už budúci rok.

Vy si však môžete medzi prvými exkluzívne iba u nás počuť malú ukážku z neho. Frontman kapely Juraj Benetin nám totiž zahral časť textu a dokonca aj kúsok melódie. Ak ani vy nemáte radi mrzutých ľudí, rozhodne si prídete na svoje. Viac uvidíte vo videu hore a v najnovšej epizóde relácie Sýty Sound.

Sýty Sound - Juraj Benetin - Korben Dallas Sýty Sound - Juraj Benetin - Korben Dallas Zdroj: joj.sk

Najnovšia epizóda Sýty SOUND je o starších i novších piesňach, ale hovoriť sa bude aj o ďalších plánoch kapely. Pripravené sú však aj mnohé bonusy a prekvapenia. Nebudú chýbať ani súťaže o hodnotné ceny. Sledujte sociálne siete Sýty SOUNDu a dozviete sa všetky dôležité novinky. Viac informácii nájdete tu: www.joj.sk/syty-soundyoutube/sytysoundInstagram @sytysound a Facebook/sýtysound