tlacova sprava 2016

Nové bývanie – Dizajn odštartovalo úspešne ako líder access prime

(11.01.2016) V nedeľu 10. januára odvysielala televízia JOJ prvú epizódu novej lifestylovej relácie Nové bývanie - Dizajn.

V nedeľu 10. januára odvysielala televízia JOJ prvú epizódu novej lifestylovej relácie Nové bývanie - Dizajn, ktorá je spin-off formátom dlhodobo mimoriadne obľúbeného Nového bývania s Vladom Voštinárom. Novinka s prívlastkom Dizajn si hneď v úvode našla veľké množstvo priaznivcov...

Premiéru spin-off formátu úspešnej relácie Nové bývanie, ktorá je dlhoročnou stálicou programu TV JOJ, si včera podvečer nenechalo ujsť až 368-tisíc divákov starších ako 12 rokov, Dizajn tak dosiahol výbornú 7,9 % sledovanosť a 17,8 % share, pričom predstihol aj priemerné jesenné výkony svojho predchodcu. Ešte lepší podiel na trhu zaznamenala novinka u mladšieho publika (20,4 % v CS 12-54), relácia tak bola lídrom trhu v čase svojho vysielania, teda v dôležitom slote access prime.

Ženská časť publika pri obrazovkách počas premiérového vysielania relácie Nové bývanie – Dizajn prevládala, diváčky vo veku 35-44 rokov dosiahli skvelú sledovanosť 10,0 % a najlepší rating zaznamenala relácia v cieľovej skupine žien vo veku 45-54 rokov, až 14,2 %.

Reláciu, s ktorou sa akékoľvek bývanie stane dizajnovým a moderným priestorom, moderuje obľúbený Vlado Voštinár, ktorý spolu s architektom Michalom Skrakom divákom každú nedeľu ukážu všetko z oblasti bytového dizajnu či trendov v bývaní. Poskytnú cenné a úžitočné rady, ako si čo najlepšie zariadiť byt či dom, ako si poradiť s malou kuchyňou, tmavou chodbou, či ako zväčšiť malú kúpeľňu. Chýbať nebudú ani tipy, ako si doma svojpomocne vyrobiť vlastný kus originálneho nábytku.