[multi] Hranica - Julo a Gabi hadka 11262

Najviac divákov si včera večer pozrelo Hranicu

Televízia JOJ bola v stredu trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase. Lídrami trhu bol seriál Hranica, Noviny TV JOJ aj Najlepšie počasie.

JOJ Group dosiahla v stredu 11. Januára prvenstvo v prime time s 11,8 % sledovanosťou a 28,6 % podielom na trhu, samotná stanica JOJ si ako jednotka pripísala 8,5 % rating a 20,6 % share v rámci univerzálneho publika.

Najsledovanejším programom z ponuky TV JOJ bola včera spravodajská relácia Krimi, ktorú si nenechalo ujsť 512-tisíc divákov a dosiahla 11,1 % sledovanosť a 26,8 % podiel. Noviny TV JOJ boli lídrom trhu s viac ako pol miliónom divákov, 10,9 % sledovanosťou a 25,6 % podielom. Najlepšie počasie si včera pozrelo až 453-tisíc divákov starších ako 12 rokov, predpoveď na JOJke tak dosiahla 9,8 % sledovanosť a 22,6 % trhový podiel.

Obľúbený komediálny seriál Hranica bol včera opäť prvou voľbou slovenských divákov, zasiahol až 496-tisíc divákov. Ako trhový líder dosiahol 7,8 % rating a 19,1 % share v CS 12+ a jednotkou bol opäť aj v obchodnej CS 12-54. Najvyššiu sledovanosť dosiahla Hranica pri mužoch vo veku 45 až 54 rokov s 8,4 % ratingom a 20,1 % podielom na trhu.