[multi] Nemocnica - nový riaditeľ prichádza 668

Maratón seriálového hitu Nemocnica sa blíži!

Streamovacia služba JOJ play už počas tohto víkendu prinesie svojim divákom maratón seriálového hitu Nemocnica. Nadšenci úspešného titulu z produkcie televízie JOJ si tak budú môcť dopriať celý predĺžený víkend v spoločnosti svojho obľúbeného seriálu na platforme live. Maratón bude postupný pre divákov aj vo verzii FREE.

Televízia JOJ si pre svojich divákov pripravila neočakávané prekvapenie. Počas nadchádzajúceho víkendu JOJ play prinesie maratón legendárnych začiatkov seriálu Nemocnica.

Maratón štartuje už vo štvrtok 11. mája a končí sa v nedeľu 14. mája. Každý deň si diváci budú môcť vychutnať minimálne 5 častí z prvej a druhej série.

Vo štvrtok v čase 18:00 – 22:00 bude odvysielaných 5 úvodných epizód prvej série. V piatok, v rovnakom čase, bude maratón pokračovať nasledujúcimi 5 časťami. V sobotu sa vysielanie maratónu bude začínať poslednými epizódami prvej série už v doobedných hodinách, a to v čase 10:00 – 15:00 a pokračovať bude druhou sériou v čase 18:00 – 22:00. Nedeľa v časoch 10:00 – 15:00 a 18:00 – 22.00 bude venovaná druhej polovici a záveru druhej série.

Pre divákov bude seriálový maratón na JOJ play dostupný aj vo verzii FREE, stačí sa len zaregistrovať. Po vytvorení konta bude pre užívateľa otvorená možnosť sledovania maratónu jednotlivých častí plynule nasledujúcich za sebou. Epizódy bude možné pozerať live bez možnosti spätného prehrávania či výberu konkrétnej epizódy.

Fanúšikovia jojkárskeho seriálového hitu z nemocničného prostredia, kde sa každý deň snúbi boj o ľudský život na operačnej sále a osobné životy tých, ktorí ich majú v rukách, si tak prídu na svoje a budú si môcť zaspomínať na seriálové začiatky a niekoľko dní užívať spoločnosť svojich obľúbených postáv na obrazovkách.