Viola - Can Yaman

Nový seriál Viola si získal divákov: Bol jednotkou na trhu!

Televízia JOJ v utorok odštartovala vysielanie nového talianskeho kriminálneho seriálu Viola, a to rovno dvomi časťami za sebou. Atraktívna seriálová novinka prilákala slovenských divákov a bola najsledovanejším nespravodajským programom dňa v hlavnom vysielacom čase pre univerzálne aj mladšie publikum.

JOJ Group bola v utorok 9. januára jednotkou na trhu v prime time s 28,8 % podielom a vysokou sledovanosťou, až 11,8 % v rámci univerzálneho publika. Samotná TV JOJ si prvenstvo spomedzi všetkých slovenských staníc v hlavnom vysielacom čase vyslúžila s 9,2 % sledovanosťou a 22,4 % podielom na trhu.

Absolútnym TOP programom dňa, ktorý sledovalo za celý deň najviac, až 524-tisíc divákov starších ako 12 rokov, bolo včera Najlepšie počasie, ktoré
na JOJke dosiahlo až 11,4 % sledovanosť a 26,8 % trhový podiel.

Druhé miesto v rebríčku najsledovanejších programov dňa z ponuky všetkých slovenských televízií obsadili Noviny TV JOJ s 10,8 % sledovanosťou
a 25,8 % podielom na trhu.

Prvú epizódu štartujúceho seriálu Viola si včera večer na televízii JOJ zaplo až 620-tisíc divákov! Kriminálna novinka z Talianska dosiahla až 8,7 % sledovanosť a 21,4 % podiel v CS 12+. Aj pre mladších divákov v komerčnej cieľovej skupine bol seriál pri svojom štarte prvou voľbou a aj v tejto časti publika si právom vyslúžil titul najsledovanejšieho nespravodajského programu utorka v hlavom vysielacom čase, pričom si pripísal 5,2 % rating a 17,7 % share. Pri diváčkach v CS 45-54 si Viola vyslúžila až 8,8 % sledovanosť a 18,2 % podiel na trhu.