JOJ Šport logo

Stanica JOJ Šport dosiahla v nedeľu nadpriemernú sledovanosť s MS v hokeji do 18 rokov

Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov obsadila na majstrovstvách sveta v tejto vekovej kategórií druhý rok po sebe výborné štvrté miesto. Zápas o tretie miesto si nenechali ujsť diváci stanice JOJ Šport, ktorá dosiahla nadpriemerné výkony v oboch relevantných skupinách.

V nedeľu 5. mája diváci s napätím sledovali zápas o bronz na MS v hokeji do 18 rokov na JOJ Šport. Slovenskí hokejisti do 18 rokov obsadili na MS vo Fínsku konečné štvrté miesto a zopakovali tak svoje umiestnenie spred roka. K tomuto úspechu sa pridal ešte jeden. Slovenský hokejový obranca Luka Radivojevič sa dostal do All Star tímu na tomto šampionáte. Radivojevič bol so šiestimi bodmi (0+6) najproduktívnejší hráč slovenského tímu a skončil v produktivite MS medzi obrancami celkovo na piatej pozícii.

Športová stanica z portfólia JOJ Group dosiahla v nedeľu v popoludňajšom čase so zápasom o bronzovú medailu nadpriemerné čísla sledovanosti. V obchodne dôležitej cieľovej skupine dosiahla 4,49 % sledovanosť a 23,32 % podiel. V cieľovej skupine 12+ zaznamenala sledovanosť 4,5 % a podiel 18,76 %. Nasledovanejšia bola posledná tretina zápasu, ktorá v univerzálnej cieľovej skupine dosiahla sledovanosť 4,82 % a podiel 20,51 % a zasiahla až 330-tisíc divákov. Ešte vyššiu, 4,97 % sledovanosť a podiel 25,5 % mala v cieľovej skupine 13-55.

MS hráčov do 18 rokov už neodmysliteľne patria k hokejovému vysielaniu JOJ Šport. Športová stanica tieto zápasy vysielala tretíkrát. MS sveta do 18 rokov a tiež MS sveta do 20 rokov sú prestížným hokejovým eventom. Hokejové podujatia v kategórii dorastencov a juniorov sú dôležitou programovou súčasťou vysielania JOJ Športu. Aj vďaka vysielaniu mládežníckeho hokeja na obrazovkách JOJ Športu patria oba šampionáty vo vekových kategóriách do 18, resp. 20 rokov ku najpopulárnejším športovým podujatiam na Slovensku.

HOKEJ je na JOJke a po odvysielaní MS v hokeji do 18 rokov bude už od piatku 10. mája pokračovať s Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa budú konať v Českej republike.

Po prvýkrát v histórii televízneho vysielania hokejových MS odvysielajú stanice JOJ Group všetkých 64 zápasov. Je to unikátny televízny event, ktorým,
veríme, potešíme všetkých hokejových fanúšikov a milovníkov tohto športu. Obrovské množstvo zápasov sme rozdelili medzi tri televízne stanice: na TV JOJ uvidia diváci všetky zápasy slovenského národného tímu, na stanici JOJ Plus odvysielame vybrané zápasy pražskej skupiny a na JOJ Športe všetky zápasy, ktoré sa budú hrať v Ostrave a vybrané z Prahy. Semifinále, zápas o bronz a finále hokejového šampionátu odvysielame na staniciach JOJ a JOJ Šport. Zároveň – všetky živé prenosy a tiež záznamy všetkých zápasov budú dostupné aj v našej streamovacej platforme JOJ play, vo verzii FREE, ktorá je zadarmo pre všetkých.