MS V HOKEJI profily hráčov

Hokejová horúčka na JOJ stúpa: včera padli ďalšie rekordy – večerný hokej si nenechalo ujsť až 1 765 000 divákov!

JOJ kraľuje trhu s hokejom! So štvrtým slovenským zápasom dosiahla astronomickú sledovanosť, s ktorou opäť prepísala rekordné rebríčky!

Ďalší víťazný duel Slovenska si vo vysielaní TV JOJ aj so sprievodnými štúdiami nenechalo ujsť viac než 1,7 milióna divákov!

V stredu 15. mája večer hrala slovenská reprezentácia svoj štvrtý zápas na MS v hokeji, ktorý skončil opäť víťazstvom – a to nielen hokejovým, ale aj televíznym! JOJ Group si pripisuje nezastaviteľné úspechy a bezkonkurenčne dominuje trhu – včera so 43,4 % podielom na trhu a s dosiaľ najvyššou 18,4 % sledovanosťou v hlavnom vysielacom čase v rámci univerzálneho publika. V komerčnej cieľovke si JOJ Group v stredu vyslúžila až 40,6 % celodenný podiel na trhu a fenomenálny podiel v prime time – až 51,3 %!

Všetky rekordy doterajšej sledovanosti včera prekonala druhá tretina zápasu Slovenska s Poľskom, ktorá suverénne zasadla na trón TOP rebríčka
sledovanosti nielen tohto roka (spomedzi programov všetkých slovenských televízií), ale aj v porovnaní s hokejovým vysielaním verejnoprávnej televízie
v minulých dvoch rokoch. Druhá tretina rozdrvila konkurenciu s absolútne neuveriteľnou 24,8 % sledovanosťou pri divákoch starších ako 12 rokov, pri ktorých dosiahla až 53,2 % podiel na trhu. V rámci mladšieho publika valcovala s ešte vyšším podielom – až 62,9 % a sledovanosť divákov vo veku 13 až 55 rokov vyletela až k 24,4 %! Celkovo si včera zápas aj so štúdiami zaplo neskutočné množstvo nadšených divákov – zásah bol až na 1 765 000 divákov v CS 12+!

HOKEJ je na JOJke a s vysielaním Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji pokračuje do 26. mája!

Po prvýkrát v histórii televízneho vysielania hokejových MS odvysielajú stanice JOJ Group všetkých 64 zápasov. Obrovské množstvo zápasov sme rozdelili medzi tri televízne stanice: na TV JOJ uvidia diváci všetky zápasy slovenského národného tímu, na stanici JOJ Plus vysielame vybrané zápasy pražskej skupiny a na JOJ Športe všetky zápasy, ktoré sa budú hrať v Ostrave a vybrané z Prahy. Semifinále, zápas o bronz a finále hokejového šampionátu odvysielame na staniciach JOJ a JOJ Šport.

Zároveň – všetky živé prenosy a tiež záznamy všetkých zápasov sú dostupné aj v našej streamovacej platforme JOJ play, vo verzii FREE, ktorá je zadarmo pre všetkých. Popularita hokeja v online svete stále narastá. Včerajší zápas proti susednému Poľsku zožal úspech aj v online. Na našich platformách si live zápas pozrelo 81 000 užívateľov.

Hokejový šampionát tiež mimoriadne aktívne, exkluzívne a úspešne pokrývame aj na Facebooku, Instagrame, Tik Toku či Youtube.