MS V HOKEJI profily hráčov

Vysielanie všetkých slovenských zápasov na tohtoročných hokejových MS si zaplo takmer 3,3 milióna divákov!

Slovenskí fanúšikovia si nenechali ujsť ani posledný zápas hokejovej reprezentácie na tohtoročnom svetovom turnaji - duel s Kanadou mal v programe TV JOJ dosah na bez mála 1,5 milióna divákov!

Včerajšie štvrťfinálové zápasy MS v hokeji sledovalo naživo v online JOJky takmer 230-tisíc ľudí.

MS v hokeji pokračujú až do nedele - všetky semifinálové zápasy, boj o bronz aj o zlato odvysielajú simultánne stanice TV JOJ aj JOJ Šport.

JOJ Group vo štvrtok 23. mája potvrdila svoju pozíciu lídra trhu celodenne v oboch relevantných cieľových skupinách a v rámci komerčného publika aj v hlavnom vysielacom čase. Najvyšší podiel, až 42,9 %, si pripísala v celodennom meradle v rámci CS 13-55 a najlepšiu sledovanosť – 11,5 % - mala včera v prime time v CS 12+.

Z posledného duelu slovenského hokejového tímu na MS, ktorý včera popoludní odohral s Kanadou, bola najsledovanejšia druhá tretina s 20,2 %
sledovanosťou a 60,9 % podielom na trhu pri divákoch starších ako 12 rokov. V mladšom publiku dosiahla 19,1 % sledovanosť a absolútne najvyšší podiel, až 72,3 %, pričom rovnaký 19,1 % rating si v CS 13-55 pripísala aj tretia tretina (rozdiel medzi druhou a prvou tretinou bol len niečo málo cez 300 divákov).

Celkovo si včera celý slovenský štvrťfinálový zápas aj so sprievodnými štúdiami zaplo na TV JOJ až 1 445 000 divákov starších ako 12 rokov!

Všetky štvrťfinálové hokejové zápasy, ktoré sa včera hrali na MS v českej Ostrave a Prahe, boli dostupné opäť nielen v televíznom programe, ale aj na online
platformách JOJ Group, kde ich naživo sledovalo takmer 230-tisíc užívateľov!

Vysielanie všetkých ôsmich duelov slovenskej reprezentácie na tohtoročných hokejových Majstrovstvách sveta (aj so štúdiami) malo dosah až na 3 254 000
univerzálnych divákov!

JOJ Group si veľmi váži, že diváci a hokejoví fanúšikovia zdieľajú nadšenie z hokejového zápolenia na všetkých našich TV aj online platformách. Naším cieľom je, aby sa všetci diváci dostali k hokejovému obsahu kdekoľvek a kedykoľvek.

Hokejový šampionát pokračuje v TV aj v online ponuke JOJky až do nedeľného finále! Všetky semifinálové zápasy, boj o bronz aj o striebornú a zlatú medailu budú cez víkend vysielať simultánne dve stanice - TV JOJ a JOJ Šport:

  • v sobotu 25. 5. súboj Švédska s Českom od 14:20 hod. (štúdio od 13:40) a Kanady so Švajčiarskom od 18:20 hod. (štúdio od 17:40)
  • v nedeľu 26. 5. duel o bronzovú medailu od 15:20 hod. (štúdio od 14:40) a finále od 20:20 hod. (štúdio od 19:55).

Všetky živé prenosy a tiež záznamy všetkých zápasov sú zároveň dostupné aj v streamovacej platforme JOJ play, vo verzii FREE, ktorá je zadarmo pre všetkých.