tlacova sprava

Šport televízie JOJ bol včera opäť lídrom rebríčka sledovanosti

(24.7.2014) VEĽKÉ NOVINY TV JOJ si v stredu 23. júla pripísali ďalší nadpriemerný trhový výkon nad 30 %. Najsledovanejšou reláciou dňa bol spomedzi všetkých televízií opäť Šport na JOJke.

Televízia JOJ včera dominovala trhu s nadpriemernými výkonmi v sledovanosti jej relácií. Najviac divákov si v stredu 23. júla vybralo z ponuky slovenských televízií práve JOJ a jej Šport, ktorý mal 7,7 % sledovanosť a 28,3 % podiel na trhu.

Najlepší podielový výsledok dosiahli VEĽKÉ NOVINY TV JOJ, konkrétne 30,2 % share a 7,4 % rating. Sledovanosťou nad 7 % sa môže pochváliť aj včerajšie NAJLEPŠIE POČASIE (25,6 % Shr a 7,1 % Rtg), ktoré boli v čase svojho vysielania takisto lídrom trhu.

KRIMI tiež prispeli do celkových čísel svojim nadpriemerných trhovým podielom 26,5 % (Rtg 5,6 %). Najviac divákov pritom zaujali v Prešovskom kraji (CS 12-54), kde mali podiel až 42,2 %.

Na PLUSke, rovnako ako každú letnú stredu, bodoval film zo série s Budom Spencerom v hlavnej úlohe. Tentokrát mu “pomohol“ aj Terence Hill a ich spoločnú taliansku komédiu Dvaja machri medzi nebom a peklom si včera pozrelo 83-tisíc divákov (8,7 % Shr a 2,6 % Rtg).

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54.
Zdroj dát: PMT Slovakia
PR JOJ Group