Mini cheesecake

2 balenia keksov
1 maslo
2 tvarohy mäkké
4 vanilkové cukre
1 lyžica oleja
2 lyžičky zlatého klasu
1 lyžica práškového cukru
1/2 smotany na šľahanie
2 vajcia
štipka soli
1 čokoláda
jahody

Kúpené keksy rozdrvíme, zmiešame s roztopeným maslom a vložíme na dno košíčkov. Sladkú bielu zmes vytvoríme rozmixovaním tvarohu s vanilkovým cukrom, smotanou a štipkou oleja. Po prvom premiešaní pridáme ešte smotanu, vajcia, trochu soli, zlatý klas, práškový cukor a znova pomixujeme. Zmes rozlejeme do košíčkov a dáme piecť na približne pol hodinu do rúry zohriatej na 130°C. Pokým sa košíky upečú, roztopíme si čokoládu so zvyškom smotany. Na záver ňou košíky polejeme a dozdobíme kúskami jahôd. Tento dezert vyzerá naozaj dobre.