Súťaž s Vdovou: Kto vyhráva exkluzívnu večeru u Juraja Rašlu?

Menu zostaví samotný herec!

Súťaž s Vdovou a Jurajom Rašlom má svojho víťaza. Do zlosovania sa dostali všetci tí, ktorí na otázku: Ako sa volá postava, ktorú v seriáli Vdova Juraj Rašla stvárňuje? odpovedali Richard Schiller, skončili ste v našom „virtuálnom osudí“. Spomedzi vás sme vybrali jedného, ktorý absolvuje večeru vo dvojici vo vychytenej reštaurácii v srdci Bratislavy, G.I.Raffe Bar Restaurant&Lounge, ktorá Jurajovi Rašlovi patrí. Menu zostaví samotný herec a fantastické pokrmy svojim hosťom aj odprezentuje!

Cenu vyhráva Tomáš Šajben, ktorému srdečne gratulujeme!

O čo pôjde v dnešnej Vdove?

Vďaka životu mimo mesta má Tamara šancu ukryť sa pred podsvetím, s ktorým už nechce mať nič spoločné. Objaví ju však polícia. Ostrovský jej je neustále v pätách a ponúka jej spoluprácu. Keďže informácie z USB-kľúča môžu byť pred súdom považované za nedostatočné, polícia potrebuje jej svedectvo proti vlastnej rodine. Tamara to odmieta, hoci si je vedomá, že je len otázkou času, kedy ju objaví aj šéf mafie Schiller.

Schillera navštívi Dimitrij, ktorý hľadá svoju sestru Jelenu. Schiller pred ním poprie, že by s jej záhadným zmiznutím mal čokoľvek spoločné. Dimitrij tuší, že mu klame do očí. Ako dopadne mafiánsky rozkol? Sledujte Vdovu už dnes o 22:30 na TV JOJ!