Dojímavý moment: Mirka Partlová poslala mamine pieseň do neba, ledva udržala slzy!

Blonďavá speváčka a herečka vždy rozdáva úsmevy na všetky strany, no, samozrejme, aj ona má chvíle, keď má slzy na krajíčku. Na nakrúcaní Všetko čo mám rád sa takmer rozplakala pri spomienke na milovanú mamu, ktorá ju pred rokmi navždy opustila.

Obľúbená hudobno-zábavná šou Všetko čo mám rád sa po pauze vrátila na televízne obrazovky a opäť nám bude spríjemňovať každý piatkový večer, na ktorý sa všetci tešíme. Do kresla pre hostí si v najnovšej epizóde sadnú spevák Maťo Ďurinda a speváčka a herečka Mirka Partlová. Keďže sa obaja živia spevom, azda ani netreba hovoriť, že sa rozhodne môžeme tešiť na krásne pesničky. Pri jednej konkrétnej skladbe mala speváčka s anjelským hlasom čo robiť, aby udržala slzy. Naši rodičia sú vždy naši anjeli strážni. Ty máš, Mirka, vo svojom repertoári aj takú pesničku k tomu, ktorú by sme mohli zaspievať a možno aj venovať...,“ vyzval Mirku moderátor Števo Skrúcaný, aby zaspievala pieseň Anjelik môj. Keď ale začala Partlová na túto tému hovoriť, v istej chvíli sa jej zlomil hlas a oči sa jej naplnili slzami. Blondínku totiž pred rokmi navždy opustila jej milovaná mamina, ktorá prehrala boj s rakovinou.Určite by som ju rada venovala práve rodičom, ktorí... Toto bude ťažké... Rodičom, ktorí by mali podporovať svoje deti a možno už nie sú medzi nami, ale dávajú na nás pozor zhora...,“ povedala Mirka a poslala mamine pieseň do neba.

Nenechajte si ujsť tento emotívny moment a sledujte šou Všetko čo mám rád už dnes o 21:30 po seriáli Slovácko sa nesúdi!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora