Pikošky zo zákulisia šou Všetko čo mám rád: TOTO nesmie chýbať na žiadnom nakrúcaní!

Nakrúcanie vianočnej epizódy obľúbenej šou Všetko čo mám rád je vždy malým-veľkým sviatkom pre celý štáb a aj účinkujúcich. My vás zoberieme do zákulisia a ukážeme vám, ako to počas nakrúcania vyzerá!

Prípravy nakrúcania šou Všetko čo mám rád začínajú už pár týždňov pred samotným nakrúcaním a to dohadovaním vzácnych hostí, ktorí v relácii vystúpia. Následne prebiehajú rozhovory o tom, ako presne bude vyzerať dramaturgia relácie či aká bude v štúdiu výzdoba. Práve tú spoločne vymýšľajú režisér Vlado Valko a Zuzana Obšitníková, ktorá má na starosti výpravu. Režisér vždy povie, akú má predstavu a výprava vysvetlí, ako by sa to dalo technicky zrealizovať. Následne sa scéna vyzdobí spolu s rekvizitármi. Tento rok štúdia zdobia veľké snehové vločky a pódiu zas dominuje veľký sviatočný štedrovečerný stôl, pri ktorom podľa starej tradície nesmie chýbať jedna prázdna stolička pre náhodného pocestného. Dovedna na nakrúcaní relácie pracuje asi 70- členný tím, ktorý zahŕňa tých, ktorých je vidieť, ale najmä tých, ktorých vidieť nie je – moderátori, účinkujúci, réžia, dramaturgia, osvetľovači, zvukári, kameramani, technická podpora, produkcia, kostymérky, maskéri či upratovanie. Všetci sú jeden tím, ťahajú za jeden koniec a sú ako jedna rodina. Zrejme aj preto všetko šliape v zákulisí, ale aj pred kamerami ako švajčiarske hodinky. Atmosféru na nakrúcaní a zohratý priateľský štáb si vždy pochvaľujú aj celebritní účinkujúci, ktorí sú vždy nadšení a po nakrúcaní sa im takmer nikdy nechce odísť preč.

​Dôležitou zložkou je pri nakrúcaní aj katering. S prázdnymi žalúdkami by sa totiž pracovalo veľmi ťažko. Jedlo na nakrúcanie je domáce a pravidelne ho pripravujú mama a sestra vedúcej výroby. Počas nakrúcania vianočnej časti na stole nechýbala pravá kapustnica, zemiakový šalát, vyprážané rezne či chutné medovníčky.Pomáhajú nám s tým preto, lebo reláciu a aj ľudí zo štábu majú veľmi rady. Záleží im na tom, aby boli všetci spokojní a nikomu nič nechýbalo,“ vysvetlila vedúca výroby Gabriela Sisková. Práve tá je akýmsi tlčúcim srdcom relácie. Vždy má o všetkom prehľad, všetko musí vedieť a väčšinu vecí zariaďuje a pomáha zariaďovať. Aj preto sa jej celý štáb chcel za jej oddanosť, trpezlivosť a pracovitosť poďakovať a po nakrúcaní vianočnej epizódy jej darovali nádhernú tortu.

Sledujte vianočný špeciál šou Všetko čo mám rád už v piatok o 20:35 na JOJke!

ArchívPosledné epizódy