Veľký návrat obľúbeného Všetko čo mám rád po takmer troch rokoch: Na TOTO sa môžete tešiť!

Obľúbená relácia Všetko čo mám rád sa po takmer troch rokoch opäť vráti na obrazovky televízie JOJ. A to rovno na Silvestra! Tešiť sa môžete na skvelých hostí, zaujímavé príhody, množstvo vtipov a ešte viac fantastickej hudby, ktorá rozprúdi každú zábavu!

Hudobno-zábavnú šou Všetko čo mám rád sme začali na obrazovkách televízie JOJ vysielať ešte v lete 2017. Relácia si okamžite získala množstvo fanúšikov, ktorí sa k nej vracali týždeň čo týždeň. Výborní hostia, skvelá hudba a moderátori Ondrej Kandráč a Štefan Skrúcaný. To všetko bolo zárukou skvelej zábavy. V januári 2020 sme odvysielali posledné epizódy a takmer tri roky sa pre pandemickú situáciu nenakrúcalo.

Vsetko co mam rad - Silvester 2022 Juraj Bača a Ondrej Kandráč Zdroj: TV JOJ

​Všetko čo mám rád sa však vracia na obrazovky a to v pravý čas! Silvestrovské vydanie legendárnej relácie prinesie kopec zábavy, rezkú hudbu v podaní kapely Kandráčovci i jednu zmenu, ktorá nastala na poste moderátora. Keďže mal Štefan Skrúcaný v čase nakrúcania Silvestrovského špeciálu virózu, oslovili sme na spoluprácu moderátora a hudobníka Juraja Baču, ktorého naši diváci z tejto relácie veľmi dobre poznajú.

Vsetko co mam rad - Silvester 2022 moderátori a hostia Zdroj: TV JOJ

​V posledný deň roka vás rozosmeje a roztancuje množstvo skvelých hostí. Tešiť sa môžete na hviezdy seriálových hitov Televízie JOJ – na Nelu Pociskovú a Braňa Deáka, na moderátorské stálice Lenku Čvirikovú Hriadelovú a Jana Mečiara i na skvelé herečky Natáliu Puklušovú a Bibianu Ondrejkovú. Garantujeme vám, že 1. januára nikto nevstane, pretože na Silvestra nikto nepôjde spať! Ochutnajte všetko čo máte radi!

Sledujte šou Všetko čo mám rád už na Silvestra o 22:15 na JOJke!