Vyvolení sú späť! Na vylihovanie môžu zabudnúť!

Najúspešnejšia reality šou sa vracia na obrazovky televízie Joj. Noví Vyvolení budú musieť zamakať!

Vyvolení sú späť. Šou, ktorá kedysi zmenila slovenský mediálny priestor a z televízie Joj urobila na jeseň 2005 televízneho lídra, sa vracia na televízne obrazovky v novej podobe. Vyvolení - Dom snov je licencovaná šou, ktorá vychádza z pôvodného úspešného formátu, súťažiacich však z vily presúva do reálneho domu, ktorý je zároveň hlavnou výhrou pre víťaza. Účastníci šou to však nebudú mať jednoduché, svoj "dom snov" si budú musieť svojpomocne zrekonštruovať. Licencovaný formát v novej podobe uvedie ako prvá televízia práve TV JOJ!

"Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť formát, ktorý má svoje meno a ktorý patril k najúspešnejším v rámci reality šou. A našim divákom ho prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách," povedal hovorca televízie Joj Jozef Gogola. Dom, ktorý si Vyvolení zrekonštruujú sa pre nich stane hlavnou výhrou, poctivá práca na dome tak bude pre každého samozrejmosťou. Okrem Domu snov získa víťaz aj ďalšiu výhru, ktorú prezradíme už čoskoro!

Preto, ak sa chceš stať Vyvoleným, neváhaj a prihlás sa do šou! Štartujeme už čoskoro, tak nepremeškaj svoju jedinečnú šancu! Vyvolení sú totiž späť práve teraz!