Prvá Voľba: Vyberiete najstaršieho účastníka či kaderníka v tele skinheada?

Hlasujete sa prvú trojicu mužov.

Vyvolení sú definitívne späť! Včera sme spoznali prvých troch mužov, ktorí bojujú o miestenku v Dome snov a je iba na vás, ktorý z nich ju aj dostane. Aby ste sa rozhodli správne, predstavujeme vám účastníkov bližšie.

Ľubo Žibritovský - nemaproblema párty boy! Nemá problém sa zabaviť, miluje autá, baby a nekonečnú žúr. Aj do súťaže prišiel s cieľom zabaviť. Ako sám hovorí, ak by vyhral Dom snov, nenechá ho pre seba, ale daruje ho niekomu kto ho potrebuje viac ako on. Ľubo je momentálne nezadaný, býva sám v trojizbovom byte. Sníva o krásnom dome s krásnou ženou a „kopou detí“. Pri ceste za výhrou ide až na koniec. Za najsmutnejší moment v živote označuje ten, keď mu zomrela mama. „Vtedy som naposledy plakal,“ hovorí.

Jozef Pták je jednoznačne najstarším účastníkom reality šou. Má 70 rokov, no stále vie držať krok s mladými, o čom svedčí aj jeho účasť vo Vyvolených. Miluje kreslenie a svoju záhradku v Pezinku, kde pestuje víno. Je bývalým súdruhom podnikovým riaditeľom, dnes priznáva, že ho riadi jeho manželka, ktorú nadovšetko miluje. Vyvoleným sa cíti preto, že vie pobaviť a vyhrať by chcel aj preto, aby si ako invalidný dôchodca trochu prilepšil a spestril spolu s manželkou život. Prešiel si aj mnohými ťažkými situáciami. Najťažšie znášal, keď mu zomrel otec a aj vinou lekárov jeho dve deti.

Marek Fekiač - kaderník v tele zanedbaného skiheada. Do šou prišiel, aby všetkým ukázal, že na to má. Neprišiel si hľadať kamarátov, ale vyhrať a pre výhru je ochotný spraviť všetko. Na ceste za víťazstvom by ho nezastavila ani nahota. „Trocha alkoholu a nočného života a ani to by mi nerobilo problém,“ smeje sa. Ako 18-ročný sa zbalil a vycestoval do Anglicka v čase, keď nevedel reč, nemal prácu a nemal kde bývať. V jazyku má štyri piercingy po tom, čo prijal stávku: „Musím vyhrať a vždy idem aj cez mŕtvoly.“ Plač je preňho prejav zlyhania, no pri pomyslení na nebohú matku a babku ho slzy premôžu.

Hlasujte za jedného z týchto mužov na vyvoleni.joj.sk a rozhodnite, ktorý z nich sa dostane do Domu snov! Hlasovať môžete dnes do začiatku druhej Voľby o 20:15, kedy vyhlásime aj víťazov dnešného hlasovania.

Viac o prvej trojici žien nájdete TU.