Do domu chce nová Linda s nezabudnuteľným smiechom!

V prvej Voľbe hlasujete aj za silnú mamičku a manipulatívnu bosorku!

Jana Tóthová je šťastná a stále zamilovaná mamina, ktorá nadovšetko miluje svojho muža a synčeka. Pre oboch je schopná urobiť čokoľvek na svete a účasťou vo Vyvolených chce svojmu maželovi dokázať, ako veľmi ho miluje. Pre výhru je schopná zájsť ďaleko, no jej hranice sa končia pri slove sex. Nebojí sa žiadnej manuálnej práce a dobrý vzťah má aj k domácim prácam. Žije len z lásky k svojmu priateľovi, ktorý jej temperament dokázal ako prvý skrotiť. Účasťou vo Vyvolených Jana po prvýkrát opustí muža aj ich spoločné dieťa. Vyvolení sú pre Janu skúškou lásky a vernosti.

Mária Petrovičová má v sebe energiu a silu Lindy, víťazky prvej série Vyvolených. Pracuje ako čašníčka v Trnave a miluje veľké zvieratá. Medzi svoje záľuby zaradila tancovanie okolo tyče, adrenalínové športy a tiež jedenie. Je presvedčená, že má natoľko vyvinuté estetické cítenie, že vilu postaví sama. Jej najvýraznejšou črtou je jej smiech. Ten sa nedá nevšimnúť a ani zabudnúť.

Viviána Vinczeová rečami o sebe pomaly naháňa strach. Keby žila v 15. storočí, tak by ju upálili ako bosorku, dnes sa tým však slobodne líši od iných. S Vivianou do domu vstúpi čarovanie a ezoterika. „Viem sa vcítiť do pocitov iných ľudí. Keď chcem, viem im pomôcť, ale viem ich aj manipulovať a to by som si v Dome snov veľmi rada vyskúšala,“ hovorí. Na druhej strane sa označuje za poriadkumilovnú a tak by v dome vedela narobiť poriadny cirkus pred tým, kto by podobnú záľubu nemal. Rozhodla sa však žiť naplno a nie podľa predstáv iných.

Za jednu z troch dievčat hlasuje na vyvoleni.joj.sk, hlasovať môžete dnes do 20:15, kedy spustíme druhú Voľbu a zároveň sa dozvieme výsledky dnešného hlasovania!

Viac o prvej trojici mužov nájdete TU.