Sajfa koláž

Sajfova nová profilovka? Let helikotérou si vychutnal!

Sajfa si štart tretej série Vyvolených zvečnil na originálnej fotke.

Sajfa na prvú Voľbu Vyvolených priletel helikoptérou! Stalo sa tak pri tom iba krátko po tom, ako sa vrátil z dovolenky v Thajsku, ktorá bola na dlhý čas jeho posledným oddychom pred náročnou šnúrou s treťou sériou Vyvolených. Na návrat do najobľúbenejšej reality šou sa však teší.

"Teším sa na návrat Vyvolených, mne sa ten projekt páčil, aj s odstupom času to bola dobrá skúsenosť. Toto je trochu iný koncept ako boli diváci zvyknutí. Bude to trošku iné, ale ja si myslím, že hodnotnejšie," hovorí moderátor.

Sajfov návrat na Slovensko a nakrúcanie sa začalo na heliporte v Riverparku. Nakrúcalo sa hneď niekoľko záberov a odvysielané budú v priebehu dvojtýždňových Volieb, ktoré vysielame na TV JOJ vždy v pondelok, utorok, štvrtok a piatok o 20:15. Nakrúcanie prebiehalo v malom priestore a pre neustále pristávanie a vzlietanie s helikoptérou bolo nutné, aby Sajfa svoj výstup zvládol na prvýkrát.

Prelet prebiehal nad Bratislavou smerom k Domu snov, ktorý sa nachádza iba 7 kilometrov od hlavného mesta. Sajfa si let vrtuľníkom, ktorý nezažil po prvý raz, nesmierne užíval. "Letieť vo vrtuľníku nad Bratislavou je krásny zážitok," netajil sa. Výnimočný okamih zvečnil aj na súkromnej fotografii (titulná fotka vpravo).

Tretia Voľba sa odohrá už v utorok o 20:15 na Jojke, sledujte nás a hlasujte za druhú šesticu Vyvolených na vyvoleni.joj.sk!