Dostanete do domu arogantného výtržníka alebo zahlasujú „Východňare“?

Druhá Voľba mužov už prebieha!

Milan Kršiak v sebe skrýva rovno niekoľko osobností. Je to síce dôchodca, no stále aktívny breakdancer a popri tom aj hrdý opravár striech pyramíd v Gize! Z ďalšej stránky je to však podivín, s ktorým by ste svoje deti na letný tábor asi nepustili, ale mať ho v dome Vyvolených priniesie neskutočnú šou. Do mnohých vecí sa totiž vrhá bez hlavo a v živote už robil aj veľa hlúpostí alebo vecí, do ktorých sa pustil bez rozmyslu. Jeho hranice pri ceste za Domom snov sú pri pomyslení na to, že by mal prísť o svoju tvár. „Radšej prehrám, ako byť falošný a ublížiť iným ľuďom,“ hovorí.

Igor Džadoň je veselá kopa a celým srdcom Východniar. Ak teda chcete mať v dome, milí Východniari, svojho zástupcu, Igor je pre vás jednoznačne tým pravým. Igor berie život s nadhľadom a vo svojich 45 rokoch žije so svojou matkou pod jednou strechou. „Raz som ju vymkol na balkóne,“ smeje sa na jeden z jeho najlepších historiek. Má rád fitness, bicykel, korčule a dievčatá, nevyhýba sa ani domácim prácam: „Mám rád všetky práce tohto druhu. Ten výsledok a to, že je to zadarmo.“ Najbláznivejšia vec, akú kedy v živote urobil, bola, keď skočil do Vltavy z výšky 18 metrov. Pri ceste za víťazstvom nepozná hranice.

Jakub Lesaj by sa dal v skratke opísať ako namyslený no inteligentý výtržník. Jeho výroky sa neustále pohybujú na hranici pózy. Sám seba nazval demoličným expertom a to pochopíte vo chvíli, keď si vypočujete jeho amatérsky spev. „Som priamy, sebavedomý, racionálny, psychicky stabilný iba podľa situácie a človeka ktorý mi oponuje. Dokážem ale podľahnúť nálade, v ktorej som sa v daný deň zobudil, čo potom patrične pocíti aj moje okolie,“ hovorí o sebe. Keď sa už do Vyvolených prihlásil, je ochotný spraviť všetko preto, aby to nebolo zbytočné a aby vyhral.

Hlasujte za druhú trojicu chalanov na vyvoleni.joj.sk, výsledky sa dozvieme dnes o 20:15 vo Voľbe na Jojke.

Viac o dnešnej trojici žien čítajte TU.