Bývalý ju týral a pripravil o domov. Porazí dievčatá topiace sa v luxuse?

Je to iba na vás, tak hlasujte!

Mirka Janovčíková je mamička troch chlapcov, s ktorou sa osud nemaznal. Momentálne nemá domov, s deťmi žije v krízovom centre a Vyvolení sú pre ňu jedinou šancou, ako získať strechu nad hlavou. Bývalý partner ju deväť mesiacov týral, dokonca už ako tehotnú a dnes hovorí, že radšej by od neho zniesla aj facky, len aby mali deti kde bývať. Pre svojich troch chlapcov chce konečne zabezpečiť domov a dôstojný život. V krízových centrách sa zocelila a stala sa z nej silná žena. No i tá potrebuje šancu na nový život. „Trápim sa za svoje deti a hnevám sa sama na seba, že žijú so mnou takýto život. Nezaslužia si to, chcem žiť s nimi tak ako predtým, v slušnej domácnosti,“ hovorí.

Alena Gitt Barth je presným opakom Mirky. Je to bohatá nudiaca sa panička, ktorá by si chcela dokázať, že má na ho vyhrať Vyvolených a popri tom získať do zbierky nehnuteľností ďalší kúsok. V šou hľadá vzrušenie a zábavu. Momentálne je nezamestnaná, no ako sama hovorí, jej manžel má dostatočný príjem na to, aby zabezpečil oboch. V hre o Dom snov určite nechce ísť cez mŕtvoly a už vôbec cestou fyzického násilia. V dome býva s dospelým synom, manželom, psom a dvomi mačičkami, s ktorými sa ako rodená Nemka rozpráva tiež po nemecky. Veľké trápenie zažila v čase, keď jej mačička vypadla z 15. poschodia a pád neprežila. Slzy naposledy vyronila zas vtedy, keď sa jej stratilo jedno z mačiatiek, no všetko sa šťastne skončilo. „Po troch dňoch sa vrátilo, nepodceňujte schopnosť mačiek,“ odkazuje.

Ani Michaela Vráblecová, „obyčajná shopalogička z Blavy“, si na nedostatok luxusu nemôže sťažovať. Rovnako má rada svoj život a chce v ňom zažiť niečo nové. Vyvolení sú pre ňu cestou ako ľahko získať luxusné bývanie. „Som jedinečný exemplár na svete, som stále usmiata a plná pozitívnej energie,“ hovorí. Pred rokom sa osamostatnila a býva sama v jednoizbovom byte v hlavnom meste. Miluje umenie a vo svojom vysnívanom dome chce mať vlastný ateliér. Označuje sa za poriadkumilovnú a robotnú. 

Rozhodujte na vyvoleni.joj.sk, výsledky vyhlásime dnes v tretej Voľbe o 20:15 na Jojke.

Viac o druhej trojici mužov čítajte TU.