Martina sa na zázname vyznáva z lásky k Igorovi, dnes všetko popiera! VIDEO

"Nebola som do Igora zamilovaná!" hovorí. Záznam však hovorí čosi iné.

Vyvolená Martina popiera, že by kedykoľvek počas účasti v reality šou bola do Igora zamilovaná. A to napriek tomu, že na zázname z kamier je jasný dôkaz toho, že sa jej pri pomyslení na pracovitého Východniara zapaľovali lýtka. Na zázname zo septembrového vydania šou sa Maťa okolo Igora motala veľmi často a vyhľadávala jeho prítomnosť hlavne v čase, keď naokolo nebolo ani nohy. Okrem kamier. Dokonca viedla dôverný rozhovor s „expertkou na vzťahy v dome“ Zuzanou.

V jeden večer sa rozhodla Martina pracantovi na dome vypomôcť a núkala sa do práce. Ex-Vyvolená pri tom mala pocit, že to medzi ňou a Igorom iskrí. Na druhý deň svoje pocity v súkromí vyrozprávala Šelmičke Zuzane. „Išla som tam hore a pýtam sa ho, či mu pomôžem a on že hej, že mu môžem pomôcť. A vieš čo som si včera všimla? Tam som čakala na fúrik a on normálne sa tak nahol a díval sa,“ hovorila nadšená. Zuzana ju v nadšení podporila: „To je osud. Ja som si tu našla chlapa, aj ty. Keď to skončí, tak ho dáš dole.“ Martina však vyjadrila obavy: Len či by on chcel.“ Nakoniec moletka na plné ústa priznala, že k Igorovi niečo cíti. Ja som normálne na neho namotaná...povedala.

Po vypadnutí zo šou však Martina popiera, že by kedykoľvek ku Východniarovi niečo cítila. „Určite by som doňho nebola zamilovaná,“ hovorí presvedčene. Ani masírovanie Igorovho pozadia po náročnom dni nepovažuje Maťa za nič výnimočné. Aj keď si to jasne na záberoch užívala. „Nebolo to nič výnimočné. Rovnako som masírovala Marcelovi nohy, Ráchel ruky,“ obhajuje sa. Martina má však aj jeden zásadný dôvod, prečo by Igora za muža nechcela. „Môj otec bol alkoholik a nechcela by som takého muža. A Igor si rád v dome vypil a už len to ma odrádzalo,“ povedala. Martina tak po skončení šou všetko poprela a dnes by už s Igorom neprehovorila ani slovo.

Vyvolení pokračujú dnes o 23:00 na Jojke!