Mirka - Vyvolení

Tak toto vás dostane! Mirka odhalila, že trpí vážnym ochorením!

Ostatní Vyvolení Mirku obviňujú, že hrá na city, matka troch detí ešte pritvrdí.

Dnes budú Vyvolení spomínať. Do veľkého finále ostáva už iba týždeň a počas dnešnej soboty budú môcť konečne oddychovať. Sajfa sa Vyvoleným tento raz neprihovorí spoza obrazovky, ale naživo, a spoločne si prejdú tým najzaujímavejším, čo sa v Dome snov od začiatku šou udialo. Vyvolení na zábery pozerajú s nemým úžasom. Igora prekvapí Kika, zistí, že to s ňou nebolo až tak ideálne ako si myslel. Všetkým sa však potvrdí Mirkino taktizovanie.

Igor, Marcel aj Ivan označujú matku troch detí za taktičku, ktorá využila svoj silný príbeh, aby sa do domu dostala. Všetci traja sú presvedčení, že na stavbe pracovalo veľa žien, ktoré sa narobili viac ako Mirka. Napriek tomu sa neraz správala ako pani domu. Mirka sa však bráni. Okrem detí spomenie aj svoje zdravotné problémy, s ktorými v dome bojuje. Dennodenne musí prekonávať samú seba, trpí totižto sklerózou multiplex! Jej priznanie však nedojalo nikoho...

Na Vyvolených čaká aj posledný Kruh pravdy. Vyberať sa bude opäť najobľúbenejší aj najmenej obľúbený súťažiaci na stavbe. Vyvolení týždňa však tento raz nebude snívať svoj sen, odmenený bude okamžite. Sajfa zároveň vyhlasuje, kto získal celkovo najviac pozitívnych véčok. Bude to niekto zo štvorice ostatných Vyvolených, ktorý tak môže mať pri finálovom hlasovaní nemalú výhodu.

Nenechajte si ujsť Vyvolených dnes o 23:00 na Jojke.