DEFINITÍVNE: Ex-Vyvolení Marcel a Maja sú spolu! Čo na seba prezradili?

Aj Marcel odpovedal na vaše otázky, na rozhovor prišiel s Majou.

Marcel Banda sa napriek prehre vo finále Vyvolených necíti porazený. Už v dome otvorene povedal, že preňho je víťazstvo už len to, že v reality šou spoznal Maju a Igora a to je preňho cennejšie ako Dom snov. Po návrate na slobodu však zistil, že predsa, že víťazstvo mu prialo viac ľudí, ako si myslel. „Či som to mal vyhrať ja, som začal vnímať až keď som vyšiel z domu. Keď som prišiel domov, tak som počúval od blízkych, od rodiny, od ľudí, že Marcel, mal si to vyhrať, všade, kam prídem, tam mi to tlačia do hlavy. Mám z toho neskutočný dobrý pocit, že to ľudia takto berú, preto som v duchu víťaz,“ povedal jednoznačne.

Marcel sa na posledný rozhovor v reality šou Vyvolených, počas ktorého odpovedal práve na vaše otázky, dostavil aj Majou. Oboch ich tak zastihla jednoznačná otázka – sú spolu, alebo nie? Maja už pred pár dňami naznačila, že medzi ňou a Marcelom je niečo viac, ako len kamarátsky vzťah, no rozhodne nechce nič uponáhľať. Na rozhovore ju však Marcel predstavil ako svoju priateľku, s ktorou má vzťah. Vyvolení sú teda spolu! S Majou to funguje teraz v pohode, je to také oťukávanie, predsa len sme vonku pár dní, pozeráme sa na to tak, či nám to bude fungovať tak ako v dome a zatiaľ to funguje na stodvadsať percent, čo som rád,“ povedal Marcel otvorene.

Žeby ich vzťah mal dopadnúť tak, ako ten medzi Zuzanou a Tomášom, sa ani jeden neobáva. „Tomáš a Zuzka do toho vleteli veľmi rýchlo a veľmi rýchlo to aj skončilo. Tak, ako som povedala aj v dome, tam to bolo všetko pekné, ale nič sme neočakávali a uvidíme, čo bude teraz vonku, zatiaľ je to super,“ hovorí Maja. Ani počas rozhovoru nemohla chýbať Marcelova „sranda“, na varovanie od diváka, aby si na seba nezavesil nejakú zlatokopku zareagoval svojsky. „Maja nie je ten typ a ja nemám peniaze. Momentálne ani prácu nemám, keďže som skončil v tom dome, ale určite budem mať. Viem, že Maja ma miluje takého, aký som, aj keby som mal len kartón a bývam len pod mostom. Napríklad dnes ráno mi kúpila bagetu,“ smeje sa Marcel aj s Majou. Vyvolení sú tak momentálne spolu a šťastní, snáď im to vydrží aj dlho po skoneční šou.