Ján Mečiar svojím darom poteší mnoho detí: Venoval im svoju obľúbenú knihu!

Publikácia Skaza planéty Faena poputuje do detského domova.

Knihy majú v živote ľudí obrovský význam. Ako deti počúvame rozprávky, ktoré nám čítajú rodičia, v škole sa z náučných kníh vzdelávame, pri knihách hľadáme pokoj a relax. Kníhkupectvo Panta Rhei organizuje zbierku kníh pre najmenších čitateľov a mládež z detských domovov. Do tejto milej akcie sa zapojili aj naše známe tváre z JOJky. Ján Mečiar je obľúbený moderátor spravodajstva, ktorý venoval svoju detskú publikáciu: ,,Rozhodol som sa venovať túto staručkú knihu, vyšla v roku 1980, volá sa Skaza planéty Faena." Ján verí, že tento sci-fi román nájde dobrého majiteľa. ,,Dúfam, že ten, komu sa tá kniha dostane do rúk, nad ňou strávi také príjemné chvíle ako ja pred tými 37 rokmi," dúfa moderátor. 

Aj tento rok sa môžete zapojiť do Mikulášskej zbierky kníh pre deti z detských domovov. Prineste svoje staré knižky a darujte ich tým, ktorí to potrebujú. Navyše tak spolu zachránime veľa krásnych kníh, ktoré môžu šíriť svoje posolstvo ďalej. Nie je nič krajšie ako detská radosť. Staňte sa aj vy poslom lásky, nádeje a pekného slova práve prostredníctvom knižky. 

Zbierka pre 19 detských domovov z celého Slovenska prebieha vo všetkých 49 predajniach Panta Rhei od 27. 11. do 6. 12. 2017.