Toto v telke neuvidíte: Zoberieme vás do zákulisia hviezdneho OTA!

Ako svoj úspech oslavovali celebrity?

Osobnosti televíznej obrazovky sa opäť stretli v Slovenskom národnom divadle, aby získali sošku za ich vytrvalú a dobrú prácu. Už tradične sa aj tento rok konal 18. ročník odovzdávania ocenení v ankete OTO. V nominácií sa objavili aj naši JOJkári, ktorých môžete vidieť na našej televíznej stanici. Vďaka vašim hlasom, ktoré ste posielali, si viacerí z nich odniesli sošku z tohto galavečera domov.

​​Z ocenenia Redaktor spravodajstva sa už niekoľko rokov teší Jozef Kubáni. Obrovské prekvapenie zažil počas galavečera spevák Ondrej Kandráč. Po prvýkrát v histórii OTA bol ocenený spevák ľudových piesní, s ktorým sa stretávame v obľúbenej relácii Všetko čo mám rád. ,,Ak veríte tomu, čo robíte tak vám aj ľudia uveria a toto vnímam nie ako moje ocenenie, ale ako ocenenie celého tímu ľudí," vysvetľuje spevák. Prekvapením aj pre samotnú víťazku bola kategória Herečka roka, ktorú vyhrala Lujza Garajová Schrameková. Ako zodpovedná a vtipná mamina účinkuje v našom komediálnom seriáli Naši, ktorý bol ocenený ako Seriál roka. ,,Toto je soška, ktorú som dostala, lebo ľudia posielali hlasy seriálu Naši a som vďačná najmä chlapcom, lebo si myslím, že majú dosť veľa fanyniek," smeje sa ocenená Lujza. Jojkárska najväčšia tvár Michal Hudák, ktorého hlas môžete dennodenne počuť v našej televízií a vidieť ho hlavne v relácií Inkognito, získal už druhýkrát zlatú sošku ako najobľúbenejší herec.

Zdroj: JOJ

​Titul Speváčka roka si domov po prvýkrát odniesla Mária Čírová, ktorá si už budúci týždeň sadne do auta k Sväťovi Malachovskému a spolu si zaspievajú jej najväčšie hity v šou Super Karaoke. Zlatú sošku v kategórii Skupina roka si odniesla populárna kapela IMT Smile, s ktorou televízia JOJ spolupracuje na mnohých eventoch, ako napríklad JOJka v meste a tiež sa objavila aj v relácii Super Karaoke, Všetko čo mám rád či IMT Smile: Lúčnica. Cenu týždenník Plus 7 dní získala relácia Inkognito. Do Siene slávy bol tento rok uvedený herec Milan Kňažko, ktorého už veľmi dobre poznáte ako glosátora v našej relácii Sedem.

Všetkým víťazom gratulujeme a sľubujeme našim divákom, že aj tento rok sa môžu tešiť na nové projekty, seriály a televízne šou!