Profesia Days

Profesia Days 2019: Príď aj ty objaviť svoju budúcnosť!

Zmeň svoj život už 6. a 7. marca.

V bratislavskej Inchebe sa každý rok koná dvojdňový festival Profesia Days. Inak tomu nebude ani tento marec. Na 10. ročníku sa objavia stovky firiem, ktoré budú hľadať zamestnancov a talenty, vystúpia desiatky spíkrov, ktorí prezradia ich úspešný príbeh, a preto ak chceš zmeniť svoj život, nabrať inšpiráciu alebo sa popozerať po novej práci, nemal by si chýbať.

V stredu 6. marca sa brány Incheby otvoria o 9:00 hod. a program bude do 19:30 hod. Nasledujúci deň ťa čakajú príležitosti od 9:00 do 17:00 hod. Ak máš teda chuť a záujem, príď sa pozrieť a dozvedieť sa kopu užitočných informácii.

Medzi spíkrami, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti, nebudú chýbať také osobnosti ako Rytmus, rapper a influencer, ktorý v roku 2006 založil vlastné vydavateľstvo, Natália Kisková, ktorá vybudovala sieť co-workingových priestorov HubHub, Matej "Sajfa" Cifra, známy zabávač, influencer a moderátor vo Fun rádiu, športový fyziológ Viktor Bielik, úspešná stand-up komička, herečka a blogerka Eva "Evelyn" Kramerová či výkonná riaditeľka spoločnosti Profesia Ivana Molnárová. Hovoriť o kariére a možnostiach ale bude oveľa viac známych a úspešných ľudí, ktorí sa zaručene podelia o praktické a hodnotné rady a skúsenosti.

Nechýbaj ani ty a príď už budúci týždeň na Profesia Days! Zaži festivalovú atmosféru 6. a 7. marca 2019 v bratislavskej Inchebe!