Mária Čírová má doma veľmi talentované deti: Ich spoločná skladba vás chytí za srdce!

Pôvabná blondínka je hrdou mamou dvoch detí. Hugo a Zoe robia Márii Čírovej obrovskú radosť a nedávno ju prekvapili krásnou skladbou, ktorú zahrali na klavíri.

Mária Čírová je talentovaná speváčka, ktorej piesne zbožňuje mnoho fanúšikov. Charizmatická blondína s večným úsmevom na tvári má doma krásnu rodinu, ktorá jej robí obrovskú radosť. Hugo a Zoe sú jej roztomilé zlatíčka. Syn má rád logické hry a je veľmi vnímavý. Blonďatá princezná je čistou kópiou svojej maminy. Miluje hudbu a spieva, možno raz aj z nej bude úspešná speváčka. Mária o sebe tvrdí, že je prísna matka, ktorá sa snaží zo svojich detí vychovať dobrých a zodpovedných ľudí.

​Čírová nedávno na sociálnu sieť pridala video, kde Hugo a Zoe hrajú spoločne na klavíri,,To je tak super, keď si máš s kým doma zahrať, keď je tvoj parťák brat alebo sestra. Slzy mám v očiach, keď vidím ako ich to spolu baví a som taká hrdá," zdôverila sa speváčka. Mária je právom na svoje deti pyšná a momentálne prežíva krásne odobie, pretože o pár mesiacov do jej rodiny pribudne tretí potomok.