Kulyho malý synček ide v umeleckých šľapajách: Pyšný otecko sa pochválil rozkošnou fotkou!

Obľúbený spevák svoju rodinu zbožňuje a každú voľnú chvíľu sa snaží tráviť so svojou manželkou a dvoma synmi. Starší Mário sa venuje herectvu a 4-ročný Christian sa učí hrať na bicie.

​​Mário Kollár známy ako Kuly z kapely Desmod má mnoho fanúšikov a jeho piesne pozná takmer každý. ​Spevák momentálne venuje každú minútu svojej rodine, pretože je hrdým otcom dvoch synov. Starší Mário z jeho prvého manželstva má sedemnásť rokov a vyrástol z neho poriadny fešák. Tak ako jeho otec, aj on sa pohybuje v umeleckej sfére, pretože účinkuje na doskách divadla Nová scéna. 

​Pred pár rokmi spevákovi súčasná manželka Lucia porodila rozkošného Christiana. Kuly sa na sociálnej sieti často delí o veľkú radosť, ktorú mu robí najmladší člen rodiny. Čas letí neúprosnou rýchlosťou a Christian rastie ako z vody. Vo svojich štyroch rokoch sa učí hrať na bicie. ,,Little Band Christiana Kollára. Vrtieť paličkami už vie. A teraz by mi bodol nejaký rytmus," napísal pyšný Kuly k fotografii na Instagrame. Nuž, chlapček jednoznačne zdedil umelecké nadanie po svojom slávnom tatovi.