Evita sa pochválila svojou dospelou dcérou Lindou! Veď vyzerajú ako sestry!

Evita Twardzik Urbaníková trávi obdobie koronavírusu doma spolu so svojou početnou rodinou. Rodičia majú určite čo robiť, keďže vychovávajú päť detí. Najstaršia je však už dospelá slečna. A práve ňou sa teraz pochválila známa spisovateľka.

Evita sa môže pochváliť veľkou rodinou. Z predošlého vzťahu má spisovateľka dcéru Lindu a syna Filipa. Rovnako dve deti má aj jej manžel Pawel. Ale radosti nikdy nie je dosť a tak sa v novembri 2016 narodilo aj ich spoločné dieťatko - chlapček Jakubko. O dva roky neskôr dvojica svoju lásku spečatila tajnou svadbou.

​Manželia tak pod jednou strechou vychovávajú päť ratolestí. Evitina najstaršia dcéra je už ale dospelá, Linda má 19 rokov. Práve ňou sa nedávno spisovateľka pochválila na sociálnej sieti. K spoločnej fotke napísala: "Korona look".

Netrvalo dlho a o slovo sa prihlásili fanúšikovia. Nežnejšie pohlavie skonštatovalo, že sa na seba značne podobajú. "Copy - paste," znel jeden z komentárov. "Ktorá je ktorá?," pýtala sa ďalšia fanynka. "Vy ste ako dvojičky... Musí byť krásny pocit stvoriť svoje dvojča," napísala ďalšia. Nuž, posúďte sami.

View this post on Instagram

Korona look?? #smefurtdoma #dcerenka #happy #halusky #budevikend

A post shared by Evita Twardzik (Urbaníková) (@evita.twardzik) on