Imidž sladkého chlapca je fuč: Tomáš Bezdeda fanúšičkám vyrazil dych zmeneným imidžom!

Sympatický spevák je dlhé roky známy svojím imidžom sladkého chlapca, o ktorom snívajú mnohé dievčatá či ženy. O to viac ich prekvapilo, keď sa pochválil zmeneným výzorom.

Izoláciu súvisiacu s koronakrízou mnohí muži využili na to, aby si mohli zapustiť bradu či fúzy. Viacerí páni si to totiž pri výkone svojej práce nemôžu dovoliť. Výnimkou nie sú ani celebrity. Vymeniť hladko oholenú tvár za hustý porast sa rozhodlo hneď niekoľko známych mužov. Žiletky sa počas karantény nedotkli, napríklad, herci Maroš Kramár a Števo Skrúcaný či dirigent Braňo Kostka.

Najnovšie sa k nim pridal aj spevák Tomáš Bezdeda, ktorý sa prostredníctvom sociálnej siete pochválil zmeneným výzorom. A ten má rozhodne ďaleko od imidžu sladkého chlapca, ktorým je spevák známy. Na fotke, ktorú ukázal svojim fanúšikom, mu totiž na tvári trónia husté fúzy. To bolo naozaj skôr tak zo srandy. A, úprimne, aj baterky v strojčeku som musel dobiť. Potom som to oholil,“ prezradil Bezdeda pre joj.sk. Ako ďalej povedal, reakcie na tento výzor boli naozaj všelijaké. Ako v pozitívnom, tak aj v negatívnom zmysle. Tomáš to však berie s humorom. Reakcie boli rôzne. Najčastejšie asi, že vyzerám ako pornoherec z roku 1980,“ povedal so smiechom. Dokonca priznal, že sa pohráva s myšlienkou, že si fúzy nechá znovu narásť. Určite ma to láka, si to nechať do budúcna narásť. Bola by to trochu zmena,“ dodal.

FOTO Tomáša Bezdedu s fúzami nájdete v galérii: