Bude sa opäť vydávať? Neuveríte, čím sa Nora Mojsejová pochválila!

Známa Nora Mojsejová, familiárne Mojsejka, dnes s priezviskom Kabrheľová si prešla turbulentným obdobím. Mnohí si ju pamätajú z reality show Mojsejovci či vďaka kontroverznému manželstvu s Braňom Mojsejom a potom veľmi otáznym vzťahom s Versačem. Teraz si pozornosť svojich fanúšikov získala opäť.

Hoci si Nora Mojsejová či Kabrheľová prešla naozaj všemožnými situáciami, dnes už kontroverzným životom nežije. Práve naopak, za minulosťou spravila hrubú čiaru a obrátila list. Na sociálne siete pridáva len pozitívne fotografie zo svojho života. Nedávno však svojich skalných fanúšikov šokovala, keď pridala príspevok so svadobnou tortou. Reakcie na seba nenechali dlho čakať. "Zase sa vydávate?," opýtal sa jeden zo zvedavcov. Ten si zrejme poriadne neprečítal popis k štvorposchodovej torte a tak mu Nora poslala len rehotajúcich sa smajlíkov.

Autorom obrovskej torty je Norina sestra Erika. Tá si práve takýmito tortami zarába na živobytie. Nora ju chcela zrejme len podporiť a tak zavesila na sociálnu sieť jeden z jej skvostných výtvorov. "Takúto krásnu svadobnú tortu upiekla moja sestrička," napísala k fotke.

Zdroj: instagram/nora_kabrhelova