Na JOJku prichádza megaúspešný hit kinosál: Komédia Cez prsty vás okamžite dostane!

V kinách trhala rekordy návštevnosti a teraz konečne prichádza aj na televízne obrazovky. Reč je o romantickej komédii Cez prsty, ktorá pochádza z pera úspešného scenáristu Petra Kolečka. Príbeh o mužoch, o ženách, o kamarátstvach, o obetavosti, ale aj o tikajúcich biologických hodinách vás skrátka nenechá chladnými!

Komédia Cez prsty sa odohráva najmä na beach volejbalových ihriskách, no zachytáva aj súkromie dvoch "parťáčok". Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) sú ochotné pre šport obetovať takmer všetko. Mladšej Pavle ale začínajú tikať biologické hodiny a chce tak čo najskôr otehotnieť. Linda, ktorá je slobodná a bezdetná, pre to ale pochopenie nemá. Napriek tomu, že sa film odohráva v prostredí športu, rozhodne nejde o športový film. Snímka je charakteristická osobitným humorom, sviežimi dialógmi a geniálne zobrazuje stret mužského a ženského vnímania sveta. Rozpráva príbeh dvoch žien, ktoré sú síce profi plážové volejbalistky, ale aj dospelé ženy, ktoré by rady mali nejaký súkromný život. Chcel som natočiť romantickú komédiu o tom, že hoci človek robí chyby, dostane od života novú šancu," povedal o svojej réžijnej prvotine úspešný scenárista Petr Kolečko.

Práve on stojí za úspešnými scenármi k filmom Masaryk, Padesátka či Bajkeři. Na konte má aj skvelé seriály ako MOST!, Lajna či Hrobári. Kolečkove skúsenosti sú skrátka zárukou kvality o čom svedčí aj fakt, že komédia Cez prsty sa zapísala medzi slovenské filmové kinohity už počas svojho otváracieho víkendu. Ľahkú romantickú komédiu Cez prsty o láske pod volejbalovou sieťou si len počas prvých štyroch dní premietania prišlo pozrieť do slovenských kín 16 860 divákov, vďaka čomu sa stala vôbec najnavštevovanejším filmom počas uvádzacieho víkendu. Komédii sa podarilo prekonať aj úvodné víkendy hitov ako Kandidát alebo Učiteľka. Spolu s predpremiérami film počas prvého týždňa videlo dokonca až 19 646 divákov.

Za úspechom stoja aj špičkoví herci z Čiech i zo Slovenska ako Petra Hřebíčková, Denisa Nesvačilová, Jiří Langmajer, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Kristína Greppelová, Ján Jackuliak a ďalší, atraktívne prostredie plážového volejbalu, ale aj  univerzálna téma lásky.

Sledujte úspešnú romantickú komédiu Cez prsty už dnes o 20:35 na JOJke!