Gabika Marcinková ukázala tehotenské bruško: Pozrite, ako sa už krásne zaguľatila!

Obľúbená herečka a jej manžel a úspešný muzikant Martin Mihalčín sa už onedlho stanú dvojnásobnými rodičmi, keďže Gabika nosí pod srdcom druhé dieťatko. A hoci do príletu bociana ešte prejde nejaký ten piatok, už teraz je z nej nádherná tehuľka!

Sympatická herečka Gabika Marcinková a jej manžel Martin Mihalčín, ktorý je frontmanom kapely Heľenine oči, spoločne vychovávajú rozkošnú dvojročnú dcérku Emku. Ich rodinka sa však čoskoro rozrastie, pretože Gabika nosí pod srdcom druhé dieťatko.Pripravujeme sa na nové výzvy – ako zvládnuť napĺňať potreby dvoch detí naraz, v čom môže byť to druhé iné, ako budú spolu vychádzať... Ale to už budeme musieť riešiť počas cesty. Teraz sme radi, že sa nám to podarilo tak, ako sme chceli a Ema bude mať súrodenca,“ povedala Gabika exkluzívne pre joj.sk. Bábätko by malo prísť na svet začiatkom jari a aj keď už slávni manželia poznajú jeho pohlavie, zatiaľ si ho ešte chcú nechať pre seba.

Hoci si obaja strážia svoje súkromie, o svoje šťastie sa výnimočne rozhodli podeliť so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Gabika na svojom Instagrame zverejnila fotku, ktorá vznikla v spolupráci s projektom Slzy Janka Borodáča. Na umeleckých snímkach ukázala svoje rozkošné tehotenské bruško, čo aj patrične okomentovala. Jaj, a áno: brucho je tehotenské, tak už sa nám zadarilo, týmto spôsobom prvýkrát svetu oznamujem cez sociálne siete niečo vyslovene osobné,“ napísala k snímkam herečka, z ktorej je naozaj krásna tehuľka!

Budúcim dvojnásobným rodičom v mene celej redakcie blahoželáme a želáme veľa zdravia!