Zuzanu Fialovú na nakrúcaniach sprevádza TAKÝTO fešák!

Obľúbená herečka je veľkou milovníčkou psov. Doma má zvieracieho spoločníka, ktorú ju sprevádza dokonca aj na nakrúcania seriálov.

Spoločník Zuzany Fialovej, pes Rudolf, je jej verný pri každodenných aktivitách, ale zúčastnil sa aj nakrúcania druhej série seriálu Delukse, na ktorej premiéru sa môžete tešiť už onedlho. Herečke pomáhal zvládnuť dni v karanténe, dokonca si s Rudkom, ako ho sympatická herečka volá, čítali knižky. "Toto je náš rodinný pes, máme ho spolu s producentom Peťom (producentom seriálu Delukse, poz. red.), takže je to vlastne producentský pes," usmieva sa Zuzka.

Rudkova obľúbená kniha? Vyzerá, že ju našiel!

Pred Rudolfom mala herečka rovnaké plemeno psíka. "Minulú sériu s nami natáčal ešte Arguško, ten už odišiel do psieho nebíčka, Rudko vyzerá, že je jeho statočný nástupca aj na výrobe," uviedla herečka v rozhovore na natáčaní druhej série Delukse.

Zobrať svojho psieho spoločníka na nakrúcanie môže byť výzva, Zuzka však vie, že tento fešák to zvládne:  "Je to veľmi dobrý pes, nereaguje na ľudí, je tu s nami v kľude," povedala nám. "Niekedy je fajn mať niekoho, koho môžete pohľadkať v práci. Nemôžete len tak prísť a pohladkať kolegu," smeje sa jedna z hlavných postáv zo seriálu Delukse.

Rudko je veľmi fotogenický!

Zuzana Fialová v seriáli Delukse stvárňuje Adelu Gráciovú, bývalú riaditeľku hotela, v ktorom by ste chceli bývať, no nechceli pracovať. Svoje o tom vie aj Adela. Postava Zuzana Fialovej je veľkou perfekcionistkou a workoholičkou. Zuzka je na rozdiel od nej pohoďáčkou. 

Seriál Delukse sa už čoskoro vráti na obrazovky TV JOJ s druhou sériou!