Juraj Bača zahorel láskou: Nehľadajte však za tým žiadnu ženu!

Sympatický herec, ktorého čoskoro uvidíte na obrazovkách TV JOJ v seriáli Nemocnica, objavil svoju lásku k cestovaniu už ako dieťa.

Jurajovi bolo cestovanie odjakživa blízke. "Som tak nesmierne vďačný za možnosť cestovať. Už od malička do mňa naši veľmi nenápadne vštepovali tú potrebu spoznávať svet. Aspoň raz ročne nás s bratom vytiahli poza hranice, ale nielen vysedávať na pláži, ale spoznávať," priznal herec na svojej sociálnej sieti. Cestovanie je pre neho skutočne oslobodzujúce. Jeho cieľovou stanicou sa tentokrát stalo Taliansko, do ktorého sa ihneď zamiloval.

​Bačovi učarovala nielen krajina ako taká, ale aj samotní obyvatelia. "Krásna krajina, krásna príroda, krásna architektúra, ale najmä, krásni ľudia. Energickí, usmievaví, nápomocní a vďační za každého turistu. Zatiaľ neskutočný zážitok. To, čo vyzerá na prvý pohľad ako Peru, sú v skutočnosti chránené dedinky Cinque Terrre v Taliansku. No a kam ďalej?" Pýtal sa Juraj na Instagrame. Cesta ho napokon zaviala z Cinque Terre až k Šikmej veži v Pise, kde si spravil fotografiu, ktorá nesmie chýbať v galérií žiadneho vášnivého turistu. Odtiaľ sa presunul do Toskánska, ktoré ho očarilo kvalitným vínkom či pestovaním citrónou všade, kam sa len človek pozrie. Juraj je zdatný šofér a celý taliansky výlet absolvoval v pohodlí svojho auta! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Bača (@jurajbaca)

 

Tagy: Juraj Bača